Νεκρή 16χρονη που εισήχθη με κορωνοϊό στο Παίδων «Αγία Σοφία»!

Εμφάνισε συμπτώματα της νόσου τη Δευτέρα και την Τετάρτη η κατάστασή της επιδεινώθηκε

Must Read

Σοκάρει η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 16 ετών που εισήχθη με Covid-19 στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», η οποία αποτελεί την τρίτη ανήλικη που χάνει τη ζωή της από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας! 

Ο θάνατος του κοριτσιού με καταγωγή από τις Φιλιππίνες που μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τη φονική νόσο, έγινε γνωστός σήμερα Κυριακή. Μάλιστα στο νοσοκομείο τη μετέφερε η μητέρα της, καθώς την περασμένη Δευτέρα είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού, όπως διάρροια και εμετούς. Την Τετάρτη, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άρχισε να έχει έντονους πόνους στο στήθος και δύσπνοια.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Παίδων σε κωματώδη κατάσταση και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η 16χρονη είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This