Τρίτη 27/7/2021

Η εφημερίδα του Φουρθιώτη ισχυριζόταν πως έχει συνέντευξη του Ιερώνυμου! (video)

Το διαφημιστικό προβλήθηκε και στην κρατική τηλεόραση!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση. Παρά τα σοβαρότατα γεγονότα, τις αποκαλύψεις και την κατακραυγή η κρατική ΕΡΤ συνεχίζει να προκαλεί το πανελλήνιο. Και όχι μόνο αυτό. Συνεχίζει να προβάλλει τις παραπλανητικές, κατά συρροήν πλέον, διαφημίσεις της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη.

Τις προηγούμενες εβδομάδες η κρατική τηλεόραση που την πληρώνει ο ελληνικός λαός, συμμετείχε σε παραπλάνηση του ελληνικού λαού παίζοντας διαφημιστικό της συγκεκριμένης εφημερίδας, που ισχυριζόταν ότι έδινε επιταγή 50 € για όλα τα σουπερμάρκετ και δώρα αξίας 200 €! Όλα αυτά με 1 Ευρώ! Με αποτέλεσμα πολίτες να αγοράζουν την εφημερίδα και να βλέπουν με έκπληξη τους ότι το κουπόνι φυσικά ήταν παραπλανητικό. Αφού έπρεπε να αγοράσεις προϊόντα και να μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις το υποτιθέμενο κουπόνι!

Τώρα η κρατική τηλεόραση ξαναχτύπησε. Μετέδωσε το σποτ της εφημερίδας, στο οποίο ισχυρίζεται πως το σημερινό φύλλο περιέχει αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου! Φυσικά δεν υπάρχει καμιά συνέντευξη του αρχιεπισκόπου στην συγκεκριμένη εφημερίδα!

Είναι πλέον εμφανές πως κάποιοι έχουν στήσει μαγαζί παραπλάνησης του ελληνικού λαού με την ανοχή της κυβέρνησης, διότι στο επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΕΡΤ υπάγεται απευθείας στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να παρέμβει.

Πως είναι δυνατόν η ΕΡΤ να προβάλλει διαφημιστικό το οποίο συνιστά εμφανέστατη παραπλάνηση, στην κρατική τηλεόραση. Με ποιο τίμημα; Δεν είναι δυνατόν η κρατική τηλεόραση να διαφημίζει ότι μία εφημερίδα δίνει δώρα αξίας 200 €, με 1 €.

Πως πληρώθηκε αυτή η διαφήμιση. Ποιος την συμφώνησε, ποιος την πλήρωσε.

Ειδικά μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση, δεν μιλάμε για μία απλή υπόθεση. Και η δικαιοσύνη δεν δικαιούται να κωφεύει.

Δείτε το διαφημιστικό

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ