Πόρτο Χέλι: Ελεύθερος και… ωραίος ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που σκότωσε δυο ανθρώπους!

Must Read

Με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου, που σκόρπισε το θάνατο στο Πόρτο Χέλι! Το εντυπωσιακό είναι ότι με βάση την απόφαση είναι ελεύθερος και ωραίος για να επιστρέψει στο Βέλγιο, όπου διαμένει!

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Εμμανουηλίδης, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου, ο κατηγορούμενος για τους θανάτους των δυο αδελφών στο Πόρτο Χέλι -και τον τραυματισμό της αδερφής τους- αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:
α) Την εμφάνισή του στην ελληνική προξενική Αρχή, κοντά στον τόπο κατοικίας του στο Βέλγιο, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα
β) Την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, η οποία πρέπει να δοθεί μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών, ο 44χρονος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ προ του δυστυχήματος. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Γάλλος κτηματομεσίτης παρουσιάστηκε στο Λιμενικό 12 ώρες μετά το φονικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι. Διάστημα ικανό ώστε ακόμη και να είχε πιεί να μην μπορεί να εντοπιστεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This