Νεκρή η κοπέλα που είχε εγκλωβιστεί για ώρες σε όχημα που έπεσε στο γκρεμό στην Γαύδο

Must Read

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο, που σημειώθηκε στην Γαύδο, όταν ένα όχημα με δύο επιβαίνοντας έπεσε στον γκρεμό.  

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα κι έκτοτε η νεαρή κοπέλα παρέμεινε εγκλωβισμένη στο σημείο του ατυχήματος περιμένοντας να σηκωθεί το ελικόπτερο που θα μετέφερε τα συνεργεία διασωστών, το οποίο τελικά σηκώθηκε από το Ηράκλειο λίγο μετά τις 10:00 το πρωί.

Δυστυχώς, τα τραύματά της ήταν βαρύτατα και ο γιατρός του ιατρείου της Γαύδου, που κατάφερε να κατεβεί σε βάθος πολλών μέτρων, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο με εγκλωβισμένη την γυναίκα, διαπίστωσε απλά πως είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατάγεται από την Κέρκυρα, ενώ ο άντρας από το Ρέθυμνο. Η σορός της θα ανασυρθεί από άντρες της ΕΜΑΚ που πήγαν στο νησί με ελικόπτερο από το Ηράκλειο.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν η άτυχη γυναίκα κι ένας ακόμα άνδρας ξέφυγε της πορείας του στην περιοχή Βαθύ Σελί και έπεσε σε γκρεμό. Λίγο πριν την πτώση ο άνδρας κατάφερε και βγήκε από το όχημα ενώ η γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια στον γκρεμό.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις του νησιού, ωστόσο χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να κατέβουν στο γκρεμό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του ακριτικού νησιού με ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This