Συγκλονιστική μαρτυρία: «Η Κορίνα πέθανε στα χέρια μου – Ζητούσε νερό και ρωτούσε πότε θα έρθει βοήθεια» (video)

Μόνιμος κάτοικος του νησιού περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του νεαρού κοριτσιού που «έσβησε» αβοήθητο

Must Read

Θυμό και θλίψη προκαλεί ο θάνατος της 25χρονης Κορίνας Λαβράνου που «έσβησε» αβοήθητη στη Γαύδο, μετά το δυστύχημα που προκλήθηκε όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και έπεσε στο γκρεμό με το αυτοκίνητό της.

Από χθες, αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την καθυστέρηση των αρχών να προσφέρουν βοήθεια στη νεαρή κοπέλα, η οποία έμεινε πάνω από 7 ώρες στο σημείο αβοήθητη ώσπου τελικά κατέληξε.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας και φίλος της νεαρής φοιτήτριας που αγαπούσε το νησί το οποίο επισκεπτόταν συχνά από την Κρήτη όπου σπούδαζε, περιγράφει τις δραματικές στιγμές μιλώντας στο Mega: «Όταν ενημερώθηκα ετρεξα κατευθείαν, πήγα στο σημείο. Ήταν 4 πυροσβέστες. Οι δύο ήταν ήδη δίπλα στην κοπέλα. Μου είπαν ότι έχει τις αισθήσεις της κανονικά. Πήγα στο ιατρείο, ενημέρωσα τον γιατρό ότι η κοπέλα ζει και ότι τον χρειάζεται. Ξανά γύρισα πίσω. Δέθηκα και κατέβηκα στο σημείο αυτό. Όταν κατέβηκα κάτω, έχασα επαφή με το τι γίνεται πάνω. Η κοπέλα με αναγνώρισε, χαμογέλασε. Ζητούσε νερό και κάθε 15’ ρωτούσε αν ερχόταν η βοήθεια. Και η βοήθεια δεν ήταν πουθενά. Όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευαν τα πράγματα» αναφέρει ο κ. Μανώλης, μόνιμος κάτοικος του νησιού που γνώριζε προσωπικά την Κορίνα.

«Τρεις ώρες ήταν η κοπέλα στα χέρια μου»

Ο ίδιος περιγράφει ότι η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στα χέρια του, λίγο πριν φτάσει στο σημείο γιατρός, ενώ τονίζει την τραγική κατάσταση στο νησί: «Στις 07:30 κατέβηκα κάτω, στις 10:30 πέθανε η κοπέλα. Και όταν έδωσα σήμα ότι πέθανε, μετά κατέβηκε ο γιατρός για να διαπιστώσει το θάνατό της. Δεν δίνω ευθύνη στο γιατρό. Το νησί χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Αν υπήρχαν πρώτες βοήθειες το κορίτσι θα είχε σωθεί. Τρεις ώρες ήταν η κοπέλα στα χέρια μου. Και πέθανε στα χέρια μου. Θα μπορούσε να είχε σωθεί» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον συνεπιβάτη της 25χρονης, ο κ. Μανώλης ανέφερε ότι ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία σχεδόν 3 ώρες μετά το ατύχημα: «Το αυτοκίνητο έπεσε 02:30 – 03:00 στο γκρεμό, ο άνθρωπος ειδοποίηση στις 06:00 την Αστυνομία. Μπορεί 3 ώρες να προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια. Πάντως, όπου και να βρίσκεσαι, μπορεί το κινητό σου να καλέσει το 100» δήλωσε στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Γεωργακά, μόνιμος κάτοικος και ταχυδρόμος του νησιού ανέφερε χθες ότι η ΕΜΑΚ και το Λιμενικό έφτασαν στο σημείο στις 13:00 το μεσημέρι, τονίζοντας ότι εάν το Λιμενικό είχε προσεγγίσει την κοπέλα νωρίτερα, θα είχε καταφέρει να σωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This