«Είναι δική μου η ευθύνη – Καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ» λέει ο 40χρονος φίλος της Κορίνας Λαβράνου (video)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του 40χρονου φίλου της νεαρής φοιτήτριας που έσβησε αβοήθητη στον γκρεμό

Must Read

Yπεύθυνος για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην φοιτήτρια Κορίνα Λαβράνου δηλώνει ο 40χρονος φίλος της και οδηγός του μοιραίου οχήματος που έπεσε στον γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί στην Γαύδο.

Ο 40χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλεύται με τραύματα στο νοσοκομείο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του δυστυχήματος αλλά και την προσπάθειά του να βοηθήσει τη νεαρή φοιτήτρια μετά την πτώση του αυτοκινήτου στην δύσβατη περιοχή.

«Ήταν δική μου αμέλια. Είχαμε παρκάρει σε ένα μέρος αμφιθεατρικό αλλά είχε και γκρεμό από κάτω. Είχαμε κάτσει εκεί αρκετές ώρες. Μετά από ώρα άρχισε να τσουλάει το αυτοκίνητο και μας πήρε ο γκρεμός. Προσπαθώ να σπάσω την κεφαλή μου, θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει γιατί μας ενοχλούσε. Είχαμε χαλαρώσει και λέω στην Κορίνα να επιστρέψουμε στα δωμάτια. Βάζω μπροστά και άρχισε το αμάξι να τσουλάει. Έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά ξαφνικά βλέπω ωωω τούμπες. Εναν εφιάλτη, τι να σου πω» περιγράφει ο φίλος της Κορίνας μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Η Κορίνα είχε ήδη πεθάνει

Ο ίδιος συνεχίζει περιγράφοντας ότι έβγαλε την Κορίνα από το αυτοκίνητο που έγινε σμπαράλια, την σκέπασε με κουβέρτες και ανέβηκε επάνω για να πιάσει σήμα το κινητό του και να καλέσει βοήθεια. Σύμφωνα με τον ίδιο σε δέκα λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης όμως το ελικόπτερο καθυστέρησε πολύ. «Όλα αυτά έγιναν στις 6 το πρωί, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει» περιγράφει ο 40χρονος.

«Τι να πω, δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, εγώ την έχω την ευθύνη» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο θα είχε σωθεί όπως και εκείνος. «Ήταν πολύ καλή κοπέλα πανάθεμά με, ένας άγγελος, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα» είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This