Με «καρφωμένη» 2α βρέθηκε το αυτοκίνητο – Η οικογένεια της Κορίνας πιστεύει ότι ο 40χρονος λέει ψέμματα

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

Must Read

Να μάθει την αλήθεια για τα αίτια του δυστυχήματος στη Γαύδο που στοίχισε τη ζωή στην 28χρονη φοιτήτρια, ζητά η οικογένειά της. Χθες, σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη αδικοχαμένη Κορίνα Λαβράνου στην τελευταία της κατοικία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 40χρονος σύντροφός της Πέτρος Γασπαράκης, ο ίδιος είχε σηκώσει το χειρόφρενο του αυτοκινήτου και όταν έβαλε μπροστά για να φύγουν από το σημείο που είχαν σταθμεύσει κοντά στο χείλος του γκρεμού, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στο κενό.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 40χρονου και ζητά να γίνουν έρευνες προκειμένου να αποδειχτούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης ανέφερε μιλώντας στο protothema.gr ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε με 2α ταχύτητα: «Όλα βαίνουν προς το τροχαίο, λίγο χρόνο θέλει ακόμα για να ξεδιαλύνει το όλο ζήτημα. Περιμένουμε και τις τοξικολογικές, καθώς και άλλα που θα μας οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Το αυτοκίνητο ήταν 100% εν κινήσει. Το κιβώτιο ταχυτήτων βρέθηκε στην 2α ταχύτητα, που σημαίνει πως ήταν εν κινήσει. Αν υποθέσουμε πως ήταν ακινητοποιημένο, δεν είναι δυνατό να κινηθεί ακόμα κι αν λυθεί το χειρόφρενο. Αναμένω πλέον τις αποδείξεις».

«Δεν εμφανίστηκε κανένας γιατρός»

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια καθιστά υπαίτια τα σωστικά συνεργεία που δεν έφτασαν έγκαιρα στο σημείο προκειμένου να μεταφερθεί η νεαρή Κορίνα στο νοσοκομείο: «Παρακολουθούμε όλες τις έρευνες εκ του σύνεγγυς και αμφισβητούμε με δεδομένα πρωτίστως τον υπαίτιο του ατυχήματος και αφετέρου όλους εκείνους που έκαναν τα πάντα για να μην σωθεί το κορίτσι. Στις έξι το πρωί είχαν ενημερωθεί οι πάντες η αστυνομία, η πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, η έκτακτης ανάγκη και μέχρι που ξεψύχησε το κορίτσι δεν εμφανίστηκε κανένας ούτε καν ο τοπικός γιατρός» δήλωσε ο δικηγόρος.

«Ρεμβάζαμε και λύθηκε το χειρόφρενο»

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο 40χρονος Πέτρος Γασπαράκης υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο και με χειρόφρενο: «Δεν έχω λόγια, φαντάζομαι μόνο τους γονείς της πώς θα είναι. Ρεμβάζαμε, είχε ωραία βραδιά, είχαμε φάει τα σουβλάκια μας, λύθηκε το χειρόφρενο, κυλήσαμε 80 μέτρα» περιέγραψε στο mega και πρόσθεσε:

«Με το που τουμπάραμε, βγήκα από τη μεριά του συνοδηγού, έβγαλα και την Κορίνα και μου έλεγε ότι πονούσε το πόδι της. Της έριξα μια κουβέρτα, βρήκα το κινητό μου, και επειδή δεν είχα σήμα της είπα ότι πρέπει να ανέβω. Τη χαιρέτισα για τελευταία φορά και πήγα πάνω. Όταν πήρα το 166 περιέγραψα τη βαρύτητα του συμβάντος και λέω από μόνος μου ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή. Μετά πήρα και στο ιατρείο στη Γαύδο. Ο γιατρός σε 10-12 λεπτά ήταν εκεί. Από το ΕΚΑΒ μας έλεγαν απλά εντάξει. Το ελικόπτερο έφτασε γύρω στις 11 και μισή» ανέφερε ο 40χρονος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This