Κυριακή 9/5/2021

Click in shop μόνο τα Σάββατα ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών από τον Άδωνι

Η αίτηση του προέδρου του Συλλόγου περιλαμβάνει και την κατάργηση της υποχρέωσης ραντεβού για τις καθημερινές για το σύνολο του λιανεμπορίου

Την «περαιτέρω χαλάρωση της λειτουργίας της αγοράς» ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.  

Στην εν λόγω επιστολή, ο Σ. Καφούνης αιτείται, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της υποχρέωσης ραντεβού τις καθημερινές και διατήρησή της μεθόδου «click in shop» προσωρινά μόνο για το Σάββατο και για το σύνολο του λιανεμπορίου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών υπογραμμίζει την εκτίμηση του εμπορικού κόσμου της Αθήνας, ότι η λειτουργία της αγοράς είναι εξαιρετική, με τα υγειονομικά μέτρα να εφαρμόζονται στην εντέλεια από πελάτες και προσωπικό, ενώ σημείωσε ότι με την εφαρμογή των υποχρεωτικών self tests θα μπορέσει να ελευθερωθεί σταδιακά η λειτουργία της αγοράς, με στόχο την τόνωση της υποτονικής ζήτησης και την περαιτέρω χαλάρωση της λειτουργίας πριν από τη σημαντική περίοδο του Πάσχα.

  • Δείτε την πλήρη ανάρτηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ