Tρικάκια και ύβρεις έξω από το σπίτι του διοικητή του ΑΧΕΠΑ και μελών της διοίκησης

«Εξαιτίας της δίωξης του γιατρού του ΑΧΕΠΑ, Θ. Σιούλη»

Must Read

Τρικάκια πέταξαν αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Παντελιάδη, διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και άλλων μελών της διοίκησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Καλαμαριά, ενώ τα τρικάκια αναφέρουν -μεταξύ άλλων- «κάτω τα χέρια από τους γιατρούς» αλλά και ύβρεις κατά του διοικητή.

Την «παρέμβαση» πραγματοποίησαν μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης «εξαιτίας της δίωξης του γιατρού του ΑΧΕΠΑ, Θ. Σιούλη», όπως ανέφεραν και πρόσθεσαν ότι έγιναν «παρεμβάσεις» και στα γραφεία άλλων μελών της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ (στο μέλος του Δ.Σ. Δανιήλ Παραμυθιώτη και στο μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιου Πουλόπουλου)

«Τον Νοέμβριο του 2020, ο ιατρός του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σιούλης, τολμάει να πει δημόσια ότι η εφημερία της ημέρας εκείνης ξεκινά χωρίς ούτε ένα κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ. Ο Θ. Σιούλης είναι Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και μέλος του προεδρείου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης. 4 μήνες αργότερα, στις αρχές Μάρτη, ο Θ. Σιούλης καλείται να απολογηθεί ενώπιον εισαγγελέα, επειδή είπε την αλήθεια. Οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν είναι οι εξής: διασπορά ψευδών ειδήσεων και απειλή διάπραξης εγκλημάτων (!) μέσω δηλώσεων σε ΜΜΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΘ.

Και προσθέτει: «Η δίωξη του ιατρού έγινε μετά από αίτημα της Διοίκησης του νοσοκομείου που αποτελεί μακρύ χέρι της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. μετά από ένα χρόνο πανδημίας. Μετά την κατακραυγή, η Διοίκηση αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στη δίωξη, παρότι μέσα στη δικογραφία περιλαμβάνεται αντίγραφο του mail του Διοικητή Παναγιώτη Παντελιάδη προς το Α.Τ. Λευκού Πύργου, με ημερομηνία 10/11/20, με το οποίο ζητά «την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This