Μια ανάσα πριν την αποκάλυψη! Το πτώμα που εντοπίστηκε έχει τα ίδια τατουάζ με τον Στάθη Άνθη (video)

Τα τατουάζ στο στήθος και τη γάμπα «δείχνουν» ότι το πτώμα πιθανόν ανήκει στον εξαφανισμένο Στάθη

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο Στάθη Άνθη που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου, όταν έφυγε αναστατωμένος από το δωμάτιό του τα ξημερώματα, σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου και συναδέλφου του στο ξενοδοχείο που εργαζόταν στο Βigbury-on-sea, στο Ντέβον της Βρετανίας.

Το πτώμα που εντοπίστηκε από τις βρετανικές αρχές να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή πριν από μερικές μέρες, βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, με αποτέλεσμα ο αδερφός του Στάθη, Δημήτρης Άνθης ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο για να βοηθήσει στις έρευνες, να έχει δώσει δείγμα DNA.

Tα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένονται από μέρα σε μέρα, ωστόσο ο αδερφός του Στάθη, Γιώργος Άνθης αποκάλυψε μιλώντας στο live news ότι η σορός που εντοπίστηκε έχει τα ίδια τατουάζ με τον 33χρονο. Ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς στο στήθος του και ακόμα ένα στην δεξιά γάμπα, είναι στοιχεία που υποδηλώνουν ότι πιθανότατα η σορός ανήκει στον εξαφανισμένο αδερφό του. Επιπλέον, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το εσώρουχο που βρέθηκε να φοράει το πτώμα είναι της ίδιας εταιρίας με αυτήν που φορούσε ο εξαφανισμένος αδερφός του.

Αναπάντητα ερωτήματα

Ο Γιώργος Άνθης τόνισε ότι ο αδερφός του σε καμία περίπτωση δεν θα έφτανε να δώσει τέλος στη ζωή του και ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως οι καθυστερημένες αντιδράσεις των συναδέλφων του που αφήνουν ξεκάθαρα υπόνοιες ότι η υπόθεση αφορά ανθρωποκτονία. Από πλευράς της η ψυχολόγος με την οποία επικοινωνούσε συχνά ο Στάθης, υποστηρίζει ότι ο 33χρονος είχε διάθεση αυτοεξέλιξης, έστελνε βιογραφικά και έκανε σχέδια για το μέλλον. 

Εάν οι απαντήσεις της εξέτασεις δείξουν ότι όντως το πτώμα ανήκει στον Στάθη, ηοικογένεια θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά τα περιστατικά που είχαν δημιουργηθεί στο ξενοδοχείο και είχαν προκαλέσει άγχος και προβληματισμό στον Στάθη, όπως η διακίνηση ναρκωτικών και η τοποθέτηση κρυφής κάμερας εν αγνοία των υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This