Έγινε και αυτό! Αστυνομικός στην Αιτωλοακαρνανία καταγγέλλει την αστυνομία για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων!

Η σύλληψη ενός Ρομά έβγαλε στην φόρα τα κακώς κείμενα...

Must Read

Αίσθηση, αλλά και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστου Τέγα, για ελλιπή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την COVID-19 που αφορούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τέγα:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, καταγγέλλει την αδιαφορία και την έλλειψη προστασίας, από των covid-19, των υπαλλήλων της, από τα ανώτατα στελέχη της υπηρεσίας καθώς σήμερα συνέβη το παρακάτω γεγονός. Σε έλεγχο που διενεργούσαν συνάδελφοι του τμήματος της τροχαίας Μεσολογγίου σήμερα το πρωί, βρέθηκε άντρας Ρομά να οδηγεί όχημα χωρίς άδεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου. Κατά την μεταφορά του, στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι ο παραβάτης ήταν διπλά παράνομος καθώς παραβίαζε τους όρους που έχουν τεθεί σχετικά με την καραντίνα όσων νοσούν από covid-19.
Σημειώνεται ότι: παρέμεινε στους χώρους της τροχαίας Μεσολογγίου, τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ήρθε σε επαφή αστυνομικούς κατά την μεταφορά του αλλά και κατά την παραμονή του και χρησιμοποίησε αντικείμενα κοινής χρήσης.

αστυνομία

Καταγγέλλουμε ότι, μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. 3:00μμ.), κανείς υπεύθυνος του τμήματος της τροχαίας, δεν μερίμνησε ώστε να γίνει απολύμανση στο χώρο της υπηρεσίας και το ότι, ο αστυνομικός δεν βγήκε εκτός βάρδιας και δεν μπήκε σε καραντίνα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον ίο ο συλληφθέντας, ο υπάλληλος συνέχισε την βάρδια του και εκτός κτηρίου με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή και με άλλους πολίτες αλλά και συναδέλφους.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν επιβλήθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ στον παραβάτη που αναλογεί στις περιπτώσεις παραβάσεων των όρων που έχουν τεθεί σε όσους μπαίνουν σε καραντίνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This