Οι τιμές του οβελία στη Βαρβάκειο Αγορά – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές (video)

Με sms στο 13032 προτρέπει ο πρόεδρος της Βαρβακείου να πάει ο κόσμος στην Αγορά

Must Read

Από το Σάββατο ξεκίνησε πιο έντονα να πηγαίνει ο κόσμος στη Βαρβάκειο Αγορά για να δει τι γίνεται φέτος με τις τιμές στα αρνιά, αλλά και να δώσει και τις παραγγελίες του ενόψει Κυριακής του Πάσχα.

Προς το παρόν υπάρχει αφθονία, θα δείξει τις επόμενες ημέρες πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο αντιπρόεδρος της Βαρβακείου Ανδρέας Νιώτης, δήλωσε πως οι περισσότερες παραγγελίες των καταναλωτών είναι για τον φούρνο και πως το αρνί κυμαίνεται φέτος από 7,90 έως 8,90 ευρώ.

Προέτρεψε μάλιστα τον κόσμο να παραγγείλει νωρίς τον οβελία του, καθώς αν το αφήσει τελευταία στιγμή (Μεγάλο Σάββατο), δεν ξέρει τι ποσότητες θα υπάρχουν και ποια θα είναι η διαθεσιμότητα.

Σε ότι αφορά την μετακίνηση του κόσμου προς τη Βαρβάκειο (καθώς τις καθημερινές απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις), είπε χαρακτηριστικά ότι όπως θα έρθει στο κέντρο για να ψωνίσει με sms στο 13032 (με τρίωρη ισχύ και επιτρεπόμενη διαδημοτική μετακίνηση), μπορεί να περάσει και από την αγορά.

«Οι περισσότερες παραγγελίες αφορούν το φούρνο φέτος, ο κόσμος δεν έχει και χώρο να βάλει ολόκληρο το αρνί κάπου. Έχουμε πολλές παραγγελίες και για ολόκληρο αρνί, αλλά είναι όλες για Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο», είπε στο Open ένας από τους κρεοπώλες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This