Τρίτη 22/6/2021

Οι τιμές του οβελία στη Βαρβάκειο Αγορά – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές (video)

Με sms στο 13032 προτρέπει ο πρόεδρος της Βαρβακείου να πάει ο κόσμος στην Αγορά

Από το Σάββατο ξεκίνησε πιο έντονα να πηγαίνει ο κόσμος στη Βαρβάκειο Αγορά για να δει τι γίνεται φέτος με τις τιμές στα αρνιά, αλλά και να δώσει και τις παραγγελίες του ενόψει Κυριακής του Πάσχα.

Προς το παρόν υπάρχει αφθονία, θα δείξει τις επόμενες ημέρες πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Ο αντιπρόεδρος της Βαρβακείου Ανδρέας Νιώτης, δήλωσε πως οι περισσότερες παραγγελίες των καταναλωτών είναι για τον φούρνο και πως το αρνί κυμαίνεται φέτος από 7,90 έως 8,90 ευρώ.

Προέτρεψε μάλιστα τον κόσμο να παραγγείλει νωρίς τον οβελία του, καθώς αν το αφήσει τελευταία στιγμή (Μεγάλο Σάββατο), δεν ξέρει τι ποσότητες θα υπάρχουν και ποια θα είναι η διαθεσιμότητα.

Σε ότι αφορά την μετακίνηση του κόσμου προς τη Βαρβάκειο (καθώς τις καθημερινές απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις), είπε χαρακτηριστικά ότι όπως θα έρθει στο κέντρο για να ψωνίσει με sms στο 13032 (με τρίωρη ισχύ και επιτρεπόμενη διαδημοτική μετακίνηση), μπορεί να περάσει και από την αγορά.

«Οι περισσότερες παραγγελίες αφορούν το φούρνο φέτος, ο κόσμος δεν έχει και χώρο να βάλει ολόκληρο το αρνί κάπου. Έχουμε πολλές παραγγελίες και για ολόκληρο αρνί, αλλά είναι όλες για Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο», είπε στο Open ένας από τους κρεοπώλες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ