Επιτέθηκαν σε έναν άνδρα με σιδερολοστό και του άρπαξαν το κινητό και το πορτοφόλι

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε στα χέρια δύο αγνώστων δραστών ένας άνδρας στην Αγυιά Πατρών, όταν του επιτέθηκαν, την ώρα που κατευθυνόταν με τα πόδια προς το σπίτι του και τον χτύπησαν με σιδερολοστό, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Η ληστεία έγινε γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης όταν οι δράστες όρμησαν ξαφνικά κατά πάνω του, τον χτύπησαν στο κεφάλι ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα και, αφού άρπαξαν από τις τσέπες του ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και έγγραφα, τράπηκαν σε φυγή. Ο άνδρας διακομίστηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία, που είχε στη διάθεσή της την περιγραφή των δύο δραστών, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, με σκοπό τον εντοπισμό τους, ωστόσο, παρά τις προσαγωγές που έκανε, δεν κατάφερε να τους βρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This