Οργισμένα σχόλια στο προφίλ του σάτυρου της Νέας Σμύρνης: «Μπ@στ@ρδε να σαπίσεις μέσα»

Ο κόσμος τον «δικάζει»: Άραγε αν ήταν η μάνα σου ή αδερφή σου;»

Must Read

Οργή και αποστροφή έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας νεαρός άνδρας ακολούθησε τη νεαρή make up artist Δανάη Ακριβιάδου μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη θέλοντας να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. 

Η νεαρή γυναίκα έδωσε στις αρχές το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του στο οποίο ο δράστης έχει ακολουθεί έχοντας έξω τα γεννητικά του όργανα αλλά και να την ψάχνει μόλις εκείνη μπήκε τελικά στην είσοδο της πολυκατοικίας της και τελικά ο νεαρός αναγνωρίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης.

https://vimeo.com/546409857

Την ίδια στιγμή, στο προφίλ του στο Facebook έχει ξεσπάσει κύμα οργισμένων σχολίων από χρήστες που καταδικάζουν την πράξη του και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του με διάφορους τρόπους.

Δείτε επίσης: «Τρομοκρατήθηκα! Ήμουν μόνη σε σκοτεινό δρόμο» λέει η Δανάη Ακριβιάδου που κατήγγειλε τον σάτυρο στη Νέα Σμύρνη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This