Πέμπτη 24/6/2021

Σε ψυχιατρείο η γιατρός που έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Aίτημα από την μητέρα της να υποβληθεί σε ακούσια ψυχιατρική εξέταση

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής νοσηλεύεται η γιατρός του Κέντρου Υγείας Λαμίας η οποία απέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους ότι κινδυνεύουν να πάθουν μυοκαρδίτιδα, ενώ δεν γνωρίζουν ποιο εμβόλιο είναι τελικά αυτό που τους χορηγείται.

Ο Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, απομάκρυνε τη γιατρό, ενώ ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης την παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια, η μητέρα της κατέθεσε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακούσια ψυχιατρική εξέταση στην κόρη της, σύμφωνα με το Lamie Report.

H γιατρός εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής όπου δύο ψυχίατροι έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και να παρακολουθηθεί.

Σημειώνεται ότι από την Τετάρτη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ