Διεθνής Ημέρα Οικογένειας: «Η Οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο οργάνωσης της κοινωνίας»

Νίκος Δένδιας και Μαρία Συρεγγέλα έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

Must Read

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Οικογένειας, ο Νίκος Δένδιας και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

«Η Οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο οργάνωσης της κοινωνίας. Αναδείχθηκε σε πυρήνα εθνικής επιβίωσης τις δύσκολες στιγμές της οικονομικής κρίσης», αναφέρει ο ΥΠΕΞ, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια εικόνα τριών γενεών μαζί, από αλφαβητάριο των παιδικών μας χρόνων.

Με τη σειρά του το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κάνει λόγο για δέσμη μέτρων «που ξεκινούν από τη δημογραφική πολιτική, διαπερνούν την ισότητα των δύο φύλων και φθάνουν έως τον εκσυγχρονισμό των εργασιακών σχέσεων τιμάται φέτος από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων η Διεθνής Ημέρα Οικογένειας».

«Μέσα σε τόσο δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες τα ευχολόγια δεν αρκούν για να θωρακίσουν τον θεσμό της οικογένειας. Αντί λοιπόν να τις τιμούμε μία μέρα κάθε χρόνο, έχουμε επιλέξει να τις στηρίζουμε», ανέφερε με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Οικογένειας η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This