1/10/2022

Εποικισμός της ηπειρωτικής Ελλάδας με παράνομους μετανάστες!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Την ώρα που οι Ελληνες παρέμειναν κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω lockdown ο Μηταράκης γέμισε την ενδοχώρα με χιλιάδες αλλοδαπούς από τα ΚΥΤ των νησιών

Η ωμή πραγματικότητα, την οποία ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κάνει τα πάντα να απομακρύνει από την κοινή θέα, είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος στα κανάλια.

Σε ολόκληρη την περίοδο του σκληρού lockdown, όταν απαγορεύονταν με βαριά πρόστιμα ακόμα και διά ροπάλου οι μετακινήσεις για τους Ελληνες, ο Νότης Μηταράκης, υπό
το πρόσχημα της «αποσυμφόρησης» των κέντρων υποδοχής μεταναστών στα νησιά, με κάθε διαθέσιμο μεταφορικό μέσο κατάφερε να εποικίσει συστηματικά με δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Όλοι όσοι μετακινήθηκαν στην ενδοχώρα και όσοι ακολουθήσουν, καθώς οι μετακινήσεις αυτές συνεχίζονται, εξαιρούνται από τη συμφωνία Ε.Ε.Τουρκίας, ακόμα και αν
απορριφθούν οι αιτήσεις ασύλου που έχουν καταθέσει. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην Τουρκία, αλλά δεν θα ζήσουν και στην Ευρώπη.

Επίσημα στοιχεία

Η Τουρκία, παρόλο που χρηματοδοτήθηκε αδρά από την Ε.Ε. προκειμένου να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, αρνείται συστηματικά να ανταποκριθεί στη συμφωνία. Πλέον αυτή την περίοδο δεν δέχεται επιστροφές και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Οι αληθινές διαθέσεις της παρούσας κυβέρνησης στη διαχείριση του Μεταναστευτικού αποτυπώνονται στα επίσημα στοιχεία του υπουργείου, αυτά τα οποία αποφεύγει πολύ έντεχνα να αναλύσει στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Νότης Μηταράκης.

Από το πρώτο κιόλας έτος διακυβέρνησής της η Νέα Δημοκρατία σπάει το ένα μετά το άλλο όλα τα ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο το 2019 η κατά φαντασίαν δεξιά κυβέρνηση δέχθηκε περισσότερες από 77.000 αιτήσεις ασύλου από αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, όταν ο μέσος όρος αιτήσεων ασύλου ανά έτος από το 2013 ήταν μόνο 40.000.

Δίπλα στον πρωθυπουργό και μπροστά από τις κάμερες ο Νότης Μηταράκης «απαιτεί» από την υπόλοιπη Ε.Ε. να αναγκάσει την Τουρκία να δεχθεί πίσω όσους μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και ζητά από την ίδια την Τουρκία να φρενάρει τα κυκλώματα των διακινητών, όμως μακριά από τα φώτα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου οργανώνει καθημερινά τη διασπορά δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην ενδοχώρα, πάντα με το πρόσχημα της «αποσυμφόρησης», εξακολουθεί δε να δέχεται χιλιάδες αιτήσεις ασύλου από όσους ακόμα μπαίνουν παράνομα στη χώρα.

Ουσιαστικά, η ίδια η παρούσα κυβέρνηση δεν τηρεί πρώτη τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, προωθώντας συστηματικά δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς στην ενδοχώρα. Η περίφημη δε και πολυδιαφημισμένη «αποσυμφόρηση» αφορά μόνο τα κέντρα υποδοχής και όχι τα νησιά. Εξω από τα κέντρα υποδοχής είναι χιλιάδες οι «αχαρτογράφητοι» αλλοδαποί χωρίς έγγραφα, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα νησιά λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Τρόμος στη Λαμία: Τρεις επιθέσεις σκύλων μέσα σε τέσσερις ημέρες

Αφγανοί και Πακιστανοί

Σε ό,τι αφορά τις εθνικότητες, ενώ οι Σύροι είναι οι μοναδικοί που έρχονται από εμπόλεμες ζώνες, η Ν.Δ. υποδέχεται κατά προτεραιότητα δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις ασύλου Αφγανών και Πακιστανών. Μόνο για το 2020 η κυβέρνηση της Ν.Δ. δέχθηκε αιτήσεις ασύλου από 23.826 Αφγανούς, 320% περισσότερους από ποτέ (στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πόλεμος). Για το 2021 δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τίποτα.

Ο Νότης Μηταράκης έχει αναλάβει να «καθαρίσει» όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις ασύλου που άφησε προίκα ο ΣΥΡΙΖΑ δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών ατόμων που δεν δικαιούνταν καν
να αιτηθούν άσυλο διότι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά και δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα την πρώτη διετία διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Όλα δείχνουν ότι η παρούσα κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει χωρίς όρους την παρουσία όλων των παράνομων αλλοδαπών στη χώρα, ενώ κανείς πια στην κυβέρνηση δεν κρύβει την ανησυχία του ότι η Τουρκία ετοιμάζει να πνίξει εκ νέου τα νησιά με ένα δεύτερο μεγάλο κύμα.

Σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα που ανακοινώνει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, οι αιτήσεις ασύλου οι οποίες ήδη εκκρεμούν ξεπερνούν τις 130.000, συν τις εκατοντάδες νέες αιτήσεις που ακολουθούν καθημερινά τις παράνομες εισόδους στη χώρα, αλλά και τις «αφίξεις» που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού. Ωστόσο, ακόμα και οι πραγματικοί δικαιούχοι ασύλου φαίνεται ότι είναι τετραπλάσιοι του αριθμού που παρουσιάζει ο Νότης Μηταράκης…

Σύμφωνα με πίνακες αποφάσεων απονομής ασύλου ή προσωρινής διαμονής τους οποίους ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά το υπουργείο, ένα άτομο μπορεί να καταθέσει αίτηση ασύλου για περισσότερα από ένα άτομα. Είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις στις οποίες στο όνομα ενός ατόμου έχουν εκδοθεί αποφάσεις για 4, 5, 6, ακόμα και για 7 άτομα. Τα υπόλοιπα άτομα συνήθως είναι, πάντα κατά δήλωση του ατόμου που καταθέτει την αίτηση,  «προστατευόμενα μέλη», δηλαδή παιδιά, ανήλικες σύζυγοι και άλλα άτομα τα οποία
δηλώνουν «ανήλικοι». Όλοι όσοι δηλαδή συμπαρασύρει το άτομο που καταθέτει την αίτηση ασύλου και πραγματικά ή κατά τα φαινόμενα δεν έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα αλλά συνδέονται με το άτομο που καταθέτει την αίτηση ασύλου. Όλως παραδόξως… στην Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί οι πολύτεκνοι και «ανήλικοι» 25άρηδες από τον μισό πλανήτη. Ουδείς ελέγχει τις πραγματικές ηλικίες. Ουδείς μπορεί να ελέγξει πόσο αληθείς είναι οι δηλώσεις αυτές. 

Δημοφιλείς ειδήσεις  Θεσσαλονίκη: 30 οβίδες του Β'ΠΠ έχουν εντοπιστεί σε εργοτάξιο! Έντονη η ανησυχία των περιοίκων

Συνεπώς, ο αριθμός των ατόμων που αιτούνται άσυλο είναι τετραπλάσιος από τον αριθμό που αναφέρει ο υπουργός στους τηλεοπτικούς μονολόγους, τους κατά παραγγελία, χωρίς αντίλογο. Ο κ. Μηταράκης μιλά για 50.000 αιτούντες άσυλο, αναφέρεται όμως στις αιτήσεις ασύλου και όχι στα άτομα.

Το απόλυτο χάος

Αν θέλει κανείς να υπολογίσει κατά προσέγγιση τον πραγματικό αριθμό των αλλοδαπών διαμενόντων στην Ελλάδα από το ξέσπασμα του Προσφυγικού το 2015, θα έρθει αντιμέτωπος με το χάος.

Πόσοι είναι οι αιτούντες άσυλο, πόσοι έχουν πάρει άσυλο και βρίσκονται στη χώρα μας ή σε άλλες χώρες της Ε.Ε., πόσα δελτία ασύλου ή προσωρινές άδειες διαμονής πουλήθηκαν στη μαύρη αγορά, πόσοι κατέθεσαν αιτήσεις ασύλου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν (πρόσφατα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε σε 100.000 άτομα), πόσοι επέστρεψαν στη Συρία, στο Αφγανιστάν και ξαναγύρισαν στην Ελλάδα, πόσοι είναι οι αλλοδαποί που ζουν στη χώρα χωρίς έγγραφα, δεν έχουν καταγραφεί, δεν έχουν ταυτοποιηθεί, δεν έχουν δακτυλοσκοπηθεί πουθενά ή δεν έχουν συλληφθεί και κυκλοφορούν με πλαστά ή κλεμμένα διαβατήρια ή ακόμα και με πλαστές άδειες διαμονής άλλων ατόμων ή χωρίς έγγραφα, πόσοι έχουν εγκλωβιστεί στα Βαλκάνια και επιστρέφουν στην Ελλάδα, πόσοι έχουν διαφύγει με τις προσωρινές άδειες διαμονής προς την Ευρώπη;

Για όλα αυτά ουδείς γνωρίζει. Πραγματικά δεν γνωρίζει κανείς, μόνο εκτιμήσεις
γίνονται. Με πρόχειρες εκτιμήσεις όλος αυτός ο κόσμος υπολογίζεται από περίπου 600.000 έως 800.000 ανθρώπους. Όλα δείχνουν ότι οι μόνιμες ανοιχτές υπερδομές στην Ελλάδα δεν θα είναι μόνο πέντε. Μόλις προ ημερών η κυβέρνηση άρχισε να ψελλίζει ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα νέο 2015… Σαν να γνωρίζουν όλοι τι πρόκειται να συμβεί και μάλιστα σε μια εποχή που η Ε.Ε. κλείνει τα σύνορά της σε αλλοδαπούς προερχόμενους από την Ελλάδα, ενώ ήδη η Βρετανία και η Γερμανία έχουν ανακοινώσει δεκάδες χιλιάδες απελάσεις προς την Ελλάδα.

Ο εποικισμός προς πάσα κατεύθυνση στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι η μόνη κατεύθυνση στην οποία έχει προσανατολιστεί η κυβέρνηση, ανίκανη να ορθώσει το ανάστημά της. Εγκλωβίζει στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από περίπου 140 χώρες, βάζοντας σε επικίνδυνη τροχιά την κοινωνική συνοχή, την εθνική και εσωτερική ασφάλεια, αλλάζοντας τους κοινωνικούς, πολιτικούς και θρησκευτικούς χάρτες σε όλη την επικράτεια.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Βουλγάρα έβγαζε για ζητιανιά ανήλικο παιδί με την... έγγραφη άδεια της μάνας του παιδιού!

Έωλο το αφήγημα για μηδενικές ροές

Το αφήγημα περί «μηδενικών» ροών και αφίξεων είναι ακόμα ένα τέχνασμα. Σε εκατοντάδες περιστατικά σε νησιά του βορείου Αιγαίου από δυνάμεις του Λιμενικού το 2020 συνελήφθησαν περίπου 15.000 παράνομοι αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους Αφγανοί, Σύροι και Σομαλοί, ενώ τετραπλάσιες ήταν οι αποτροπές, τονίζουν πηγές από το Λιμενικό. Σε 2.000 περιστατικά εμποδίστηκαν να μπουν παράνομα στη χώρα ακόμα 25.000 αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους Αφγανοί.

Η εικόνα δεν αντιστοιχεί στις «μηδενικές» ροές που διατυμπανίζει ο Νότης Μηταράκης, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός όσων κατάφεραν να περάσουν στη χώρα χωρίς να γίνουν  αντιληπτοί από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο. Μιλά με ποσοστά για να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα. Οι 15.000 που συνελήφθησαν δεν απελάθηκαν στην Τουρκία, όπως προβλέπει η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας και όπως υπόσχονταν μέχρι πρόσφατα κορυφαίοι υπουργοί της παρούσας κυβέρνησης.

Αντιθέτως, με το πρόσχημα της καταγραφής τους, δόθηκε το δικαίωμα να καταθέσουν άπαντες αιτήσεις ασύλου. Ο Νότης Μηταράκης παίζει προκλητικά με τη νοημοσύνη της
ελληνικής κοινής γνώμης. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα μετά τα γεγονότα στις Καστανιές τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα κατά την οποία να μην πιάνουν ακτή από βάρκες μέχρι ακυβέρνητα ιστιοπλοϊκά σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο και σε άλλα μικρότερα νησιά. Ήδη και ο Έβρος δέχεται πολύ σοβαρές πιέσεις έπειτα από την πρόσφατη απόσυρση των ΕΚΑΜ από την περιοχή.

Επιπλέον, την πραγματική εικόνα αποτυπώνουν και τα δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά ΜΚΟ, αλλά και οι ίδιοι οι διακινητές. Κορυφαίο παράδειγμα προ ημερών, το ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό, το οποίο έφτασε ανενόχλητο μέχρι το λιμάνι της Καλαμάτας με 170 αλλοδαπούς, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν σε κέντρα υποδοχής προκειμένου να ακολουθήσουν τη διαδικασία καταγραφής και κατάθεσης αίτησης διαμονής, την οποία συμπαρασύρει η αίτηση ασύλου.

Είναι απειροελάχιστοι όσοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα και δεν δέχθηκαν να καταθέσουν αίτηση ασύλου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπαραγμός για τον 25χρονο Σωτήρη: Λίγο πριν γίνει πατέρας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κω

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το αστραφτερό χαμόγελο του 25χρονου Σωτήρη έσβησε για...

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στην Κρήτη: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μετέδωσε ο Alpha από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας 37χρονος...

Τρόμος στη Λαμία: Τρεις επιθέσεις σκύλων μέσα σε τέσσερις ημέρες

Μέσα σε τέσσερις ημέρες έχουν τραυματιστεί δύο γυναίκες και ένα πεντάχρονο παιδί από επιθέσεις...

Βουλγάρα έβγαζε για ζητιανιά ανήλικο παιδί με την… έγγραφη άδεια της μάνας του παιδιού!

Μια 54χρονη Βουλγάρα βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών Θεσσαλονίκης, καθώς έβγαζε συστηματικά ένα...

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών και δημοτική δαπάνη η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος κοσμικογράφος, συγγραφέας και… αθεράπευτος...

Ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης την είχε σώσει από απόπειρα αυτοκτονίας

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, τα ίχνη...

Θεσσαλονίκη: 86χρονος έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο – Υπόνοιες για αυτοκτονία

Στην πίσω αυλή πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε η σορός ενός 86χρονου άνδρα,...

«Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου» λέει ο πατέρας του κτηνοτρόφου που...

Δεν θα παραστεί στην κηδεία του 56χρονου αυτόχειρα γιου του, ο πατέρας του κτηνοτρόφου...

Τίναξε την μπάνκα με κέρδη 100.000 ευρώ παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στα Χανιά

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠΑκόμα έναν τυχερό ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ «ΤΙΝΑΞΕ...

Πέθανε ο 16χρονος Μιχάλης που παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας – Δωρίζουν τα όργανά...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 16χρονου μαθητή που παρασύρθηκε από όχημα της...

Θεσσαλονίκη: 30 οβίδες του Β’ΠΠ έχουν εντοπιστεί σε εργοτάξιο! Έντονη η ανησυχία των περιοίκων

Στις οκτώ οβίδες που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο εργοτάξιο το οποίο βρίσκεται...

Επιχειρούν σαμποτάζ στην «Αγία Σοφία»! Γνωρίζουν κάτι στο Μαξίμου και τη ΔΕΗ;

Μπορεί οι οπαδοί της ΑΕΚ να περίμεναν 19 ολόκληρα χρόνια για να ανεγερθεί το...

Τραγωδία στην Αττική οδό – Σκοτώθηκε 32χρονος αστυνομικός

Με το αίμα ενός νεαρού αστυνομικού βάφτηκε η άσφαλτος της Αττικής Οδού το πρωί...

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος κοσμικογράφος, συγγραφέας και... αθεράπευτος...

Καβάλα: Σκότωσε το μωράκι και τη μητέρα επειδή εκείνη θα επέστρεφε στη Γερμανία –...

Ανατριχίλα με τα τελευταία λόγια του δράστη - Πρώτα σκότωσε το παιδί και μετά τη μητέρα - Έδωσε τέλος στη ζωή του

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καβάλα: Σκότωσε το μωράκι και τη μητέρα επειδή εκείνη θα επέστρεφε στη Γερμανία – «Έλα να δεις τι θα κάνω»

Ανατριχίλα με τα τελευταία λόγια του δράστη - Πρώτα σκότωσε το παιδί και μετά τη μητέρα - Έδωσε τέλος στη ζωή του

Έτσι γνώρισε η Άννα τον 56χρονο που την εκτέλεσε πισώπλατα μαζί με το 10 μηνών παιδί τους

Στη Γερμανία θα γίνει η κηδεία της 31χρονης και του μικρού Στέλιου…

Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη για τη μητέρα της

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του...

«Θα σας φάω» – Γυναίκα μπούκαρε σε σχολείο και απειλούσε να σφάξει μαθητές

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής σε σχολείου του...

Aνατριχίλα με τις τελευταίες στιγμές του παιδιού – Είχε ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία η 31χρονη Άννα

«Γροθιά στο στομάχι» το βίντεο με το μωρό να γελάει λίγες ημέρες πριν την δολοφονία

Κάν’ το όπως η Δανία!

Ώστε λοιπόν δύο αλλοδαποί κακοποιοί, που έχουν με τα...

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή ο...

«Ηλεκτροσόκ» στους οίκους ανοχής!

Οσοι τρέχουν… ξαναμμένοι στους οίκους ανοχής για να ικανοποιήσουν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ