Ουρές και ταλαιπωρία για ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες σε εμβολιαστικά κέντρα!

Εικόνες ντροπής, την περασμένη Πέμπτη 13 Μαΐου, στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας

Must Read

Η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση ότι όλα βαίνουν καλώς στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην πορεία των εμβολιασμών σκοντάφτει πάλι στην πραγματικότητα.

Αν δεν υπήρχαν οι πανηγυρισμοί στα φιλικά ΜΜΕ ότι η Ελλάδα είναι στις καλύτερες θέσεις στην εμβολιαστική κάλυψη, μπορεί και να το «έσωζαν» οι επιτελείς του Μαξίμου. Δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχει η πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες, αλλά και τα ευρωπαϊκά στοιχεία που δείχνουν την αλήθεια. Και όταν έχουν απέναντί τους το BBC και όχι κάποιο «πετσωμένο μέσο» γίνονται και περίγελος όπως ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Οι εικόνες που βλέπουν οι πολίτες είναι σαν αυτές που δημοσιεύει η «κυριακάτικη δημοκρατία» και παρουσιάζουν την ταλαιπωρία που υφίστανται ηλικιωμένοι, αλλά και πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Αυτές οι συγκεκριμένες εικόνες δείχνουν τι συνέβαινε την περασμένη Πέμπτη 13 Μαΐου στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας.

Γιατρός είναι η αναγνώστρια που τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και απορεί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνει χώρα το σχέδιο «Ελευθερία».

Καθόλου παράξενο, γιατί η κυβέρνηση ασχολείται μόνο «επιδερμικά» με την πανδημία. Αν ίσχυε κάτι άλλο δεν θα προσπαθούσαν να μας επιβάλουν, μέσω φιλικών τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων και ιστοσελίδων, ότι επειδή σταμάτησαν τα sms την Παρασκευή πάμε προς την κανονικότητα. Καλώς ανοίγουν τον τουρισμό, αλλά θα έπρεπε ήδη να έχουν φροντίσει αυτή τη χρονιά να ανοίξει με ασφάλεια, και όχι όπως το περσινό καλοκαίρι.

Και δεν χρειάζονται τα πανηγύρια και ο αυτοθαυμασμός, γιατί μέχρι την Παρασκευή περισσότερες από 11.322 οικογένειες θρηνούν τους νεκρούς τους από τον κορωνοϊό.

Ο εφησυχασμός και η ανυπαρξία μέτρων ενίσχυσης του ΕΣΥ ήταν τα στοιχεία που προκάλεσαν το πρόβλημα πέρσι το καλοκαίρι. Δεν είναι δυνατόν να έχει ανακοινωθεί από τις αρχές Απριλίου ότι η τουριστική σεζόν θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου και τα εμβόλια στα νησιά και στις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές να φτάνουν κατόπιν εορτής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This