Αλιβιζάτος – Μανιτάκης βγήκαν για να στηρίξουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Αυτόκλητοί υπερασπιστές κάθε κυβέρνησης!

Must Read

Δεν ξέρουμε αν κάποιος τους προσκάλεσε, πάντως ο κύριος Αλιβιζάτος και ο κύριος Μανιτάκης αποδεικνύονται συνταγματολόγοι παντώς καιρού. Ή μάλλον πάσης κυβέρνησης.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι χωρίς κάποιος να τους ρωτήσει βγήκαν και έβγαλαν απόφαση περί της συνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού;

Ειδικά ο κύριος Αλιβιζάτος, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 δήλωνε ότι «ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός γιατί ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα», Θα πρέπει να αναλάβει μία μόνιμη θέση «προκρούστειας συνταγματικής προσαρμογής», στα μέτρα της κάθε κυβέρνησης. Ώστε να πάψει επιτέλους το Σύνταγμα αν αποτελεί τροχοπέδη εθνοσωτήριων κυβερνήσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This