Αυτό είναι το σημείο απ’όπου ξεκίνησε η καταστροφική φωτιά στον Σχίνο (video)

Το σημείο στον οικισμό Μπαφάνι όπου έγινε η καύση υλικών

Must Read

Πάνω από 40.000 στρέμματα κάηκαν ολοσχερώς μετά την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε από εγκληματική αμέλεια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, στον Σχίνο Κορινθίας.

Η πυρκαγιά που κατέκαψε τον πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αττική έκανε στάχτη το πυκνό παρθένο δάσος αλλά και τα σπίτια πολιτών, ενώ οι πυροσβέστες εξακολουθούν να δίνουν μάχη για να ανακόψουν τα διάσπαρτα πύρινα μέτωπα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασία Νίκο Χαρδαλιά η φωτιά ξεκίνησε από καύση υλικών σε ελαιώνα στον οικισμό Μπαφάνι ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έως 8 μποφόρ.

Το ieidiseis.gr κατέγραψε σε βίντεο το σημείο στο ελαιώνα απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This