Ασθενής στο νοσοκομείο Πατρών βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε σε όποιον βρήκε μπροστά του!

Must Read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, όταν είδαν έναν άνδρα να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά του. 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων. Ο ασθενής, ο οποίος συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε άνδρες της ασφάλειας του νοσοκομείου, όταν προσπάθησαν να τον περιορίσουν μετά από επιθετική συμπεριφορά που είχε επιδείξει σε άλλους ασθενείς.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Ωστόσο, μόλις κατέφθασαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛΑΣ, έγιναν και αυτοί αποδέκτες βίαιης επίθεσης από τον 38χρονο, ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να συλληφθεί. Μετά από αρκετή προσπάθεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This