Εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο μέσω αεροδιακομιδής 36χρονη με θρόμβωση

Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca δέκα ημέρες πριν από την εισαγωγή της σε νοσοκομείο της Λέσβου

Must Read

Σταματημό δεν έχουν οι ειδήσεις για νέα περιστατικά θρόμβωσης κατόπιν εμβολιασμού με AstraZeneca στη χώρα μας, με πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό μιας 36χρονης γυναίκας, η οποία, μάλιστα, κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα για νοσηλεία στην Αθήνα από τη Λέσβο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Open, η 36χρονη νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου σε νοσοκομείο της Λέσβου, ώσπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα θρόμβωσης στο Ιπποκράτειο της Αθήνας, με επείγουσα αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες λένε πως η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca δέκα ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο, ενώ το τελευταίο 24ωρο, η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε ως «κρίσιμη». To περιστατικό έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ, και αναμένεται να γίνει περεταίρω διερεύνηση του περιστατικού.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης εξετάζονται συνολικά πέντε περιπτώσεις θρομβώσεων στη χώρα μας, που συνδέονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις ύστερα από εμβολιασμό με το AstraZeneca και μία μετά από Johnson & Johnson. Mάλιστα οι τρεις από τις περιπτώσεις που συνδέονται με το ΑstraZeneca έχουν εντοπιστεί στην Κρήτη, όπου με το εν λόγω εμβόλιο έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 40.000 πολίτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This