Συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα της 11χρονης Ιωάννας: «Νομίζουν ότι το έχω “καταπιεί” ότι έπεσε στα βράχια» (video)

Ο συντετριμμένος γονέας εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Must Read

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας, δηλώνοντας στο φακό του zarpanews.gr πως δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα, πόσω μάλλον αυτοκτονία.   

Ο συντετριμμένος γονέας, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την ημέρα της είδησης του χαμού της κορούλας του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, έδειξε την Ευτυχία Πενταράκη το ποδήλατο της κόρης του, αναπολώντας, με δάκρυα στα μάτια, τις φορές που πήγαιναν παρέα ποδηλατάδα.

Ο πατέρας της 11χρονης, μεταξύ άλλων, κατέστησε σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος, λέγοντας με «σπασμένη» φωνή «και νομίζουν ότι εγώ το έχω “καταπιεί” ότι έπεσε η Ιωάννα…».

  • Δείτε την εξομολόγηση του χαροκαμένου πατέρα:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This