Τετάρτη 4/8/2021

Συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα της 11χρονης Ιωάννας: «Νομίζουν ότι το έχω “καταπιεί” ότι έπεσε στα βράχια» (video)

Ο συντετριμμένος γονέας εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας, δηλώνοντας στο φακό του zarpanews.gr πως δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα, πόσω μάλλον αυτοκτονία.   

Ο συντετριμμένος γονέας, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την ημέρα της είδησης του χαμού της κορούλας του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, έδειξε την Ευτυχία Πενταράκη το ποδήλατο της κόρης του, αναπολώντας, με δάκρυα στα μάτια, τις φορές που πήγαιναν παρέα ποδηλατάδα.

Ο πατέρας της 11χρονης, μεταξύ άλλων, κατέστησε σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος, λέγοντας με «σπασμένη» φωνή «και νομίζουν ότι εγώ το έχω “καταπιεί” ότι έπεσε η Ιωάννα…».

  • Δείτε την εξομολόγηση του χαροκαμένου πατέρα:

Δείτε επίσης:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ