Ο μητροπολίτης Κομοτηνής κάνει «αντιπολίτευση» στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Must Read

Κινήσεις περίεργες δεν κάνει μόνο ο Τσαβούσογλου στη Θράκη. Πληροφορούμαι πως και ο μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμονας κινείται κρυφίως. Μην τρομάζετε, δεν πέρασε στην αντίπερα όχθη υπέρ των Τούρκων. Εκκλησιαστικώς πέρασε απέναντι από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τη Μητρόπολη Καστορίας! Ηγείται (;) μου λένε ενός μορφώματος αντιπολίτευσης.

Πρόσφατα μάλιστα συγκάλεσε εν κρυπτώ με τη συμμετοχή ομάδας μητροπολιτών σύσκεψη για να δουν πως θα εκλέξουν στη Μητρόπολη Καστορίας τον πρωτοσύγκελο του μητροπολίτη Κοζάνης. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν έχει ταχθεί υπέρ κανενός υποψηφίου μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό και ο Κομοτηνής άδραξε την ευκαιρία και μεθοδεύει την εκλογή του πρωτοσύγκελου της Κοζάνης, έναντι του εκλεκτού του μητροπολίτη Ναυπάκτου, που φέρεται ότι είναι το φαβορί να εκλεγεί.

Μητροπολίτες που θυμούνται την εκλογή του μητροπολίτη Κομοτηνής με διαφορά μόλις μίας ψήφου έχουν πέσει από τα σύννεφα με το ανάστημα που ορθώνει τώρα ενάντια στον Αρχιεπίσκοπο ο κ. Παντελεήμων. «Από τότε», λέει μητροπολίτης που δεν μασάει τα λόγια του, «τον αποκαλούν ο μητροπολίτης… εμβρυουλκό. Γιατί τότε ο Ιερώνυμος άσκησε πιέσεις για να βγει με το ζόρι και με μία ψήφο διαφορά. Δύσκολη τότε η εκλογή, σαν την παλιά γέννα στο χωριό. Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε τη μαμή. Και τώρα το…. βρέφος στήνει αντιπολίτευση».

Από την άλλη, ας σηκώσει και κανένας ανάστημα. Καιρός είναι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This