Στο νοσοκομείο αστυνομικός – Τραυματίστηκε κυνηγώντας διαρρήκτη που προσπαθούσε να ξεφύγει!

Μόλις πριν ένα χρόνο μαζί με τον συνάδελφό του είχαν σώσει γυναίκα στον Σαρωνικό!

Must Read

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τραυματισμένος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να συλλάβει διαρρήκτη. Μετά από τηλεφώνημα στο 100 για παραβίαση σπιτιού στον δεύτερο όροφο, αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, δημιουργώντας περίμετρο για να αποκλείσουν την διαφυγή των δραστών.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του τραυματία Υπαρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, Βαγγέλη Μπαταρλή: «Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη και ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο από 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο και ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρά μόνο κάποια κατάγματα σε γόνατα πόδια χέρια».

Ο Υπαρχιφύλακας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για την άμεση ανταπόκριση και την συνδρομή τους στον τραυματισμό του. Ο ίδιος αστυνομικός που υπηρετεί στη νοτιοανατολική Αττική, μόλις πριν ένα χρόνο με τον συνάδελφό του είχαν σώσει από τη θάλασσα του Σαρωνικού νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This