Κυριακή 25/7/2021

Στο νοσοκομείο αστυνομικός – Τραυματίστηκε κυνηγώντας διαρρήκτη που προσπαθούσε να ξεφύγει!

Μόλις πριν ένα χρόνο μαζί με τον συνάδελφό του είχαν σώσει γυναίκα στον Σαρωνικό!

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τραυματισμένος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να συλλάβει διαρρήκτη. Μετά από τηλεφώνημα στο 100 για παραβίαση σπιτιού στον δεύτερο όροφο, αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, δημιουργώντας περίμετρο για να αποκλείσουν την διαφυγή των δραστών.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του τραυματία Υπαρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, Βαγγέλη Μπαταρλή: «Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη και ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο από 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο και ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρά μόνο κάποια κατάγματα σε γόνατα πόδια χέρια».

Ο Υπαρχιφύλακας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του για την άμεση ανταπόκριση και την συνδρομή τους στον τραυματισμό του. Ο ίδιος αστυνομικός που υπηρετεί στη νοτιοανατολική Αττική, μόλις πριν ένα χρόνο με τον συνάδελφό του είχαν σώσει από τη θάλασσα του Σαρωνικού νεαρή γυναίκα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ