Στη γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Γιώργος που σκοτώθηκε πέφτοντας σε βόθρο (video)

Λευκά και γαλάζια μπαλόνια είχαν βάλει έξω από την εκκλησία για το μικρό αγγελούδι.

Must Read

Σε κλίμα απέραντης θλίψης και πόνου, η οικογένεια του αδικοχαμένου μικρού Γιώργου τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία στα Κύμινα Θεσσαλονίκης (τόπος καταγωγής του πατέρα του).

Απαρηγόρητοι οι γονείς, ο παππούς και η γιαγιά του 18 μηνών αγοριού που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο βόθρο του σπιτιού στα Νέα Μάλγαρα. Λευκά και γαλάζια μπαλόνια είχαν βάλει έξω από την εκκλησία για το μικρό αγγελούδι.

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρόν στην κηδεία για το τελευταίο αντίο στο μικρό αγγελούδι, αλλά και ο και ο πνευματικός της οικογένειας που είπε στο newsit.gr: «Μακάρι να μην αφήνει ο Θεός τέτοιες καταστάσεις να συμβαίνουν στη ζωή μας. Δυστυχώς όμως έγινε. Ελπίζουμε ότι ο Γιωργάκης παίζει τώρα στις γειτονιές των αγγέλων».

Σε ότι αφορά τις έρευνες τις αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του μικρού αγοριού, συνεχίζεται η συγκέντρωση όλων των στοιχείων, ενώ υπάρχει και μια μαρτυρία γειτόνισσας, η οποία υποστηρίζει ότι το φρεάτιο ήταν ανοιχτό λόγω εργασιών καθαρισμού, ενώ άλλος μάρτυρας λέει ότι το μόνο που υπήρχε στο σημείο, ήταν ένα πρόχειρο συρματόπλεγμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This