Ξάνθη: Αποχή μαθητών που υποστηρίζουν ότι το σχολείο τους δεν αντέδρασε σε καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης σε μαθήτρια

Οι μαθητές μιλούν για σεξουαλική επίθεση - Τι διαρρέεται από τη διεύθυνση του σχολείου

Must Read

Οι μαθητές Γυμνασίου σε σχολείο της Ξάνθης απείχαν από τα μαθήματα σήμερα διαμαρτυρόμενοι για τη στάση της διεύθυνσης σε ένα περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης που συνέβη, κατά τους ισχυρισμούς των μαθητών, σε τάξη του σχολείου.

Όπως μεταφέρει το xanthi2.gr, την περασμένη Πέμπτη ένας μαθητής έκλεισε συμμαθήτριά του μέσα στην τάξη και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Μια άλλη μαθήτρια κατάφερε να ανοίξει την πόρτα για να βγει κλαίγοντας το κορίτσι.

Σύμφωνα με το 15μελές και τα πενταμελή συμβούλια του σχολείου, έγινε άμεσα καταγγελία του περιστατικού στη διεύθυνση και όπως λένε οι μαθητές, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι η μαθήτρια-θύμα ήταν «συνυπεύθυνη επειδή ήταν ντυμένη προκλητικά»!

Μάλιστα, η ίδια αντιμετώπιση υπήρξε και από τον σύλλογο διδασκόντων και η τιμωρία του μαθητή που φέρεται να επιτέθηκε στη συμμαθήτριά του, ήταν ημερήσια αποβολή.

Ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως το σχολείο, αλλά σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, η θέση της διεύθυνσης είναι ότι η διάσταση που έλαβε το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερη, από την πραγματική και ότι διερευνάται πιθανή εμπλοκή και άλλων μαθητών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This