Εξώδικο της Ελένης Μυλωνοπούλου στο Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων: «Ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ψυχολόγου»

Είχε παρουσιαστεί από ΜΜΕ ως «η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν»

Must Read

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία εμφανίστηκε στα ΜΜΕ ως η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αντέδρασε με εξώδικο στη χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, η οποία ζητούσε να γίνει δημοσιοποίηση του πτυχίου της και της άδειας επαγγέλματός της.

Διαβάστε ακόμα: Στο στόχαστρο των Ελλήνων Ψυχολόγων η ψυχολόγος της Κάρολάιν

Σύμφωνα με το εξώδικο, η κ.Μυλωνοπούλου αρνείται τα όσα της καταλογίζονται περί «αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου», κάνει λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και επισημαίνει σχετικά με την ιδιότητά της:

«Ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της «ψυχολόγου». Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα, ως μέλος της εταιρείας με την επωνυμία «Med – Y- Life Ε.Ε.» (κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP & Ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων –εναλλακτικών θεραπειών). Η άνω εταιρεία της οποίας είμαι μέλος, έχει κάνει έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. και έχει καταχωρηθεί στο Γ.Ε.Μ.Η., όπως προβλέπεται από τις σχετικές νομικές διατάξεις. Ουδεμία διοικητική άδεια απαιτούνταν για την άσκηση της ΝΟΜΙΜΗΣ αυτής επαγγελματικής δραστηριότητας μου!! Άλλωστε, εάν απαιτούνταν οιαδήποτε διοικητική άδεια, μετά βεβαιότητας ΔΕΝ θα μου είχε επιτραπεί η έναρξη της επαγγελματικής αυτής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. κι ούτε θα ελάμβανε χώρα νόμιμη καταχώρηση της επιχείρησής μου στο αρμόδιο Επιμελητήριο!!»

Μάλιστα παραθέτει και σχετική λίστα των τίτλων σπουδών και επιμόρφωσης που διαθέτει.

 

Διαβάστε ακόμα: Οργισμένοι οι μασόνοι με την ψυχολόγο της Καρολάιν – Την διέγραψαν από τη Μεγάλη Στοά

Καλεί τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων εντός 24 ωρών «να προβεί στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – χωρίς καμία απολύτως έγκρισή μου και συναίνεσή μου, προσβάλλοντας σφόδρα την προσωπικότητά μου, ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!».

Ενώ για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τη συνέντευξη που έδωσε, επισημαίνει: «Η όποια συνέντευξή μου σχετικά με τη θλιβερή δολοφονία της εντολέως μου στα Γλυκά Νερά, δόθηκε κατόπιν απόλυτης και έγγραφης συναίνεσης των υποκειμένων που αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά που ανέφερα».

Δείτε ΕΔΩ το εξώδικο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This