Εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά: Ένας ύποπτος στο αστυνομικό «μικροσκόπιο» (video)

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε δέκα υπόπτους, εκ των οποίων ένας ξεχωρίζει...

Must Read

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μετέδωσε το OPEN, αναφορικά με τους υπόπτους που εξετάζονται από την αστυνομία.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού από τους ληστές και κατόπιν δολοφόνους, δεν ήταν τυχαία.

Με βάση αυτή την ανάλυση και εκτίμηση γίνεται η αναζήτηση του πιθανού προσώπου που είτε από λάθος, είτε γιατί γνώριζε και το είχε σχεδιάσει, που ήταν πίσω από τις πληροφορίες που δόθηκαν στους ληστές για να εισβάλλουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Συνάδελφος του συζύγου της Καρολάιν αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ληστείας-καρμπόν με τα Γλυκά Νερά (video)

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται περισσότερο σε δέκα υπόπτους, ενώ εξ αυτών, στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας. Έχοντας δείξει φωτογραφίες κακοποιών στον πιλότο σύζυγο της δολοφονημένης κοπέλας, αυτός προσπαθούσε να πει με ποσοστά ποια από όλες της φωτογραφίες έμοιαζε περισσότερο με κάποιον ύποπτο.

Έτσι προέκυψε ο ένας ύποπτος που σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο σύζυγος, ταιριάζει περισσότερο. Βέβαια, οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση σοκ στην οποία ήταν ο άνδρας, αλλά και το γεγονός ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Διαβάστε ακόμα: Απάντηση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων στο εξώδικο της Ελένης Μυλωνοπούλου: «Το πιο φαιδρό απ’ όλα είναι…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This