Προκλητική δήλωση Παγώνη: «Όσοι δεν εμβολιαστούν, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»

Πρόσθεσε ότι οι ηλικίες άνω των 60 ετών δεν κάνουν το εμβόλιο

Must Read

Απόλυτη και κάθετη στον άμεσο εμβολιασμό όλων των πολιτών κάθε ηλικιακής ομάδας, προκειμένου να έρθει το περιβόητο τείχος ανοσίας, εμφανίστηκε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη δεν δίστασε να πει ότι «όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τον χειμώνα δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά», μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και σε όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί, καθώς ο εμβολιασμός από τα «χείλη» της κυβέρνησης θεωρείται μη υποχρεωτικός, αλλά προσωπική και ατομική επιλογή του κάθε πολίτη.

Όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων δεν σταμάτησαν ποτέ, με τις προκλητικές δηλώσεις της κ. Παγώνη να δημιουργούν εκ νέου ερωτήματα.

«Θα πάμε σε 4ο κύμα και σε νέα καραντίνα αν δεν εμβολιαστούν οι ηλικίες άνω των 60 ετών» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, συνεχίζοντας την εκβιαστική τακτική για να πεισθούν οι πολίτες να εμβολιαστούν…

Όπως ανέφερε αυτή την στιγμή το ποσοστό της ανοσίας είναι περίπου στο 22% και ο στόχος είναι το 50% τέλος Ιουνίου και 75% τέλος Αυγούστου – 80% αρχές Σεπτεμβρίου, γι αυτό πρέπει να τρέξουν οι εμβολιασμοί. Τόνισε δε πως ειδικότερα πρέπει να τρέξουν οι ομάδες 60+ να εμβολιαστούν.

Τι είπε για τα κορωνοπάρτι 

«Ένας μεταδίδει το κορωνοιό σε 100 άτομα στα κορωνοπάρτι» είπε η κ. Παγώνη, και τόνισε την ευθύνη που έχουν οι αρχές για την αποτροπή τους. Η ίδια υπογράμμισε πως πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε δεν πρόκειται να βγούμε από την πανδημία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This