Παραδόθηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του στην Κηφισιά!

Must Read

Το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής πέρασε, χθες το βράδυ, προκειμένου να παραδοθεί ο 47χρονος άνδρας που το Σάββατο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι, τον 45χρονο αδελφό του, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Κηφισιά!

Το μεσημέρι του Σαββάτου η γειτονιά στην οδό Εσπερίδων αναστατώθηκε από τις φωνές και τον καβγά μεταξύ δύο αδελφών που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.
Ο 47χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του, πρόλαβε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ωστόσο λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ εμφανίστηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Ο 45χρονος αδελφός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς το 2017 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών που παρείχε προστασία τουλάχιστον σε 61 καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα κάθε μήνα έδινε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This