Γιατί πήγε στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος»  της Καρολάιν (video)

«Η ψυχολόγος της Καρολάιν δεν είναι ψυχολόγος», είπε η Πρόεδρος του ΣΕΨ

Must Read

Ενώ συνεχίζονται οι αντιδράσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου, που παρουσιάστηκε από ΜΜΕ ως η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η Αστυνομία κάλεσε για κατάθεση στη ΓΑΔΑ την κ. Μυλωνοπούλου για το ενδεχόμενο αντιποίησης ιδιότητας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το ethnos.gr, που επικοινώνησε με την πληρεξούσια δικηγόρο της «ψυχολόγου», η δεύτερη αρνήθηκε πως η πελάτης της βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Θυμίζουμε ότι ο ΣΕΨ είχε κάνει παρέμβαση ζητώντας από την κ. Μυλωνοπούλου να παρουσιάσει τα πτυχία της και όταν εκείνη το έκανε (μέσω εξώδικου), ο Σύλλογος υποστήριξε ότι μέσα σε αυτά δεν υπήρχε ούτε δίπλωμα, ούτε άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Την ίδια στιγμή,  η Βάσω Μπουκουβάλα, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων δήλωσε στο OPEN πως «η ψυχολόγος της Καρολάιν δεν είναι ψυχολόγος» και ξεκαθάρισε: «Ανεξαρτήτως της τραγωδίας είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε το ιατρικό απόρρητο. Ο ψυχολόγος απαγορεύεται να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Και εξήγησε: «Εμείς την καλέσαμε 31 Μαΐου να μας καταθέσει το πτυχίο δεν έχει ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ούτε πτυχίο. Δεν είναι ψυχολόγος. Έκανε επαγγελματική χρήση ψυχολόγου. Στο εξώδικο που έστειλε σε μας σαν επαγγελματική ιδιότητα ανέφερε ότι ασχολείται με υπνωτισμό και εναλλακτικές θεραπείες. Τι έκανε; Έκανε στην κοπέλα υπνωτισμό»;

Η κ. Μπουκουβάλα αποκάλυψε ότι υπήρξε διάθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό: «Ήθελαν να τα βρούμε εξωδικαστικά, είπα στη δικηγόρο της να επικοινωνήσει με τον νομικό μας σύμβουλο. Ποτέ δεν ξέρεις το κίνητρο του άλλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This