Νεκρός ο 32χρονος στυλίστας Νάσος Κάτρης μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του

Σοκ με τον θάνατο του 32χρονου - Τον βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι ο Νάσος Κάτρης που εργαζόταν ως στυλίστας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λαγονήσι.

Ο 32χρονος νέος εντοπίστηκε χωρίς σφυγμό μέσα στο διαμέρισμά του το πρωί της Τρίτης, από μια φίλη του. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν στα τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες όμως εκείνος δεν απαντούσε.

Μια ημέρα πριν, ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η φίλη του σχεδιάστρια Αθηνά Βατικανού που τον βρήκε νεκρό δήλωσε ότι ο 32χρονος είχε κάνει εμετό το βράδυ: «Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» δήλωσε στο protothema.gr.

Ο Νάσος Κάτρης με καταγωγή από τη Χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της Μυκόνου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This