Χειροπέδες σε Αλβανό στο Πήλιο που είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τις ζωές της γυναίκας και των παιδιών τους!

Must Read

Στην σύλληψη ενός 56χρονου Αλβανού, ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Πηλίου.

Ο αλλοδαπός βρέθηκε με χειροπέδες, μετά από καταγγελία τους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε γιατί θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης.

Ο αλλοδαπός, που μένει με την οικογένειά του στα Κ. Λεχώνια, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, κατά της συζύγου του και των τριών κοριτσιών του ηλικίας 23, 18 και 13 χρονών, που απείλησε ότι θα τις σκοτώσει.

Βία

Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε γιατί θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, ενώ το Δικαστήριο που επέβαλε περιοριστικούς όρους να μη μένει στο σπίτι με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, και να μην πλησιάζει τη σύζυγο και τις κόρες του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
Μετά την αναβολή της δίκης, η πρόεδρος του Δικαστηρίου τον συμβούλεψε να τα βρει με την οικογένειά του για να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά, λέγοντάς του ότι ο νόμος είναι πολύ αυστηρός.

Ο 56χρονος αλλοδαπός κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ασχολείται με οικοδομικές εργασίες, κατηγορείται ότι στις 13 Μαΐου, απείλησε τη σύζυγο και τις κόρες του ότι θα τις σκοτώσει και στη συνέχεια έπιασε την 48χρονη γυναίκα από τον λαιμό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο κατηγορούμενος φώναζε πριν πάει στο καφενείο και όταν επέστρεψε ήταν μεθυσμένος και όταν βρήκε την πόρτα κλειστή, απειλούσε τις τέσσερις γυναίκες ότι θα τις σκοτώσει. Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ «magnesianews», η σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη του φοβήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ στο μεταξύ ο 56χρονος, έσπασε την πόρτα του μπάνιου, που βρίσκεται έξω από το σπίτι, μπήκε στο σπίτι και άρπαξε από τον λαιμό την 23χρονη και της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες και μώλωπες.
Τελικά, στο σπίτι πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου που τον συνέλαβαν και διανυκτέρευσε στο κρατητήριο.

βιασμός ενδοοικογενειακη βια

Για να προχωρήσει η ποινική διαμεσολάβηση, ο κατηγορούμενος πρέπει μέχρι αύριο να πάει στα Δικαστήρια και να δηλώσει ότι την αποδέχεται, ανάλογη δήλωση πρέπει να γίνει από τη σύζυγο και τις κόρες του και ο ίδιος πρέπει να παρακολουθήσει συνεδρίες, όπως επισημάνθηκε στο Δικαστήριο.
Αν η διαμεσολάβηση δεν πετύχει ή αν ο 56χρονος δεν δηλώσει ότι την αποδέχεται, θα οριστεί σε βάρος του δικάσιμος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου θα δικαστεί για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This