Έξαλλοι οι Βρετανοί: Ο «δράκος του Κάβου» είναι ελεύθερος και με τον νόμο

Must Read

Ο «δράκος του Κάβου» -όπως τον ονόμασαν εφημερίδες της εποχής- κατηγορήθηκε για το βιασμό τουλάχιστον 6 γυναικών από τη Βρετανία, που έκαναν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα. Δικάστηκε το 2012 και καταδικάστηκε με την μεγαλύτερη μέχρι τότε ποινή για βιασμό, με φυλάκιση 53 χρόνων.

Ωστόσο, ο Κερκυραίος εκμεταλλευόμενος τον ποινικό κώδικα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες SUN και EXPRESS- βγήκε από τη… στενή, με τον όρο να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας, καθώς του έχει απαγορευτεί η έξοδος από το νησί.

Το παραπάνω γεγονός έχει κάνει έξαλλους τους Βρετανούς, που αναφέρουν πως οι Ελληνες έβγαλαν τον βιαστή 43 χρόνια νωρίτερα και εκθέτουν το δικαστικό σύστημα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This