Για εμπλοκή κι άλλου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν μίλησε η Νικολούλη! (video)

Εκτάκτως βγαίνει το Φως στο Τούνελ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις

Must Read

Αν και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή, οι εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν άλλαξαν τα δεδομένα και επιστρέφει με έκτακτη εκπομπή.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και αποκάλυψε μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες που θα μεταδώσει στην εκπομπή της. «Μπορώ να βγάλω στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα με τον σύζυγο. Πήραμε πολλά στοιχεία, θα καταλάβουν και οι τηλεθεατές. Δεν έχει σημασία το πότε εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά το πώς τον προσεγγίσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας. Ήμουν η σκιά του, είχαμε αυτή την επαφή και θα δείτε αρκετά», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Το σημείο πάντως που σοκάρει είναι η πιθανότητα που άφησε η έμπειρη δημοσιογράφος να υπάρχει εμπλοκή και άλλο ατόμου στη δολοφονία: «Μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στην τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ισχύει. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε συνεργό»!

https://vimeo.com/564781952

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This