Ανατροπή με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν: Η κατάθεσή της έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! (video)

«Βόμβα» για τον ρόλο της Ελένης Μυλωνοπούλου! «Όλα ήταν σε συνεννόηση με τις αρχές», επεσήμανε η δικηγόρος της!

Must Read

Μια πραγματική «βόμβα» έριξε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία εμφανιζόταν από τα ΜΜΕ ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, κάτι που είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων (υποστηρίζει ότι δεν έχει πτυχίο και ότι δεν είναι ψυχολόγος).

Η Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι η εντολέας της «έδειξε» από την αρχή στην αστυνομία τον δολοφόνο της 20χρονης κοπέλας και πως η κατάθεσή της ήταν αυτή που έβαλε στο Νο1 της λίστας των υπόπτων τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Μάλιστα, όπως είπε ακόμα η δικηγόρος της κ. Μυλωνοπούλου, φοβόταν για τη ζωή της μετά την κατάθεσή της και ζήτησε προστασία από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, η οποία ήταν μαζί της μέχρι και την ομολογία του συζυγοκτόνου.

Σε ότι αφορά τα όσα έλεγε στα ΜΜΕ περί «όμορφης σχέσης» του ζευγαριού και περί «υποστηρικτικού συζύγου» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η κ. Μάρκου αποκάλυψε ότι «έπρεπε» να τα πει και πως ήταν «εκ διαμέτρου αντίθετα» με τα όσα είχε καταθέσει.

«Όλα ήταν σε συνεννόηση με τις αρχές», επεσήμανε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, σε μια ανατροπή που μάλλον λίγοι περίμεναν!

https://youtu.be/G3ZwI6LCz6A?t=334

Είπε αναλυτικά η Σταματία Μάρκου στον ΣΚΑΪ:

Για την κατάθεση και την προστασία της κ.Μυλωνοπούλου: «Από την πρώτη βραδιά που κατέθεσε η εντολέας μου και ήταν η πρώτη που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο, η εντολέας μου αναζήτησε την προστασία της από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, η οποία μέχρι και χθες ήταν σε 24ωρη βάση κοντά της. Φοβόταν για τη ζωή της. Η κατάθεσή της ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο του Νο 1 υπόπτου τον δολοφόνο».

Συνεννόηση με τις Αρχές: «Η κ.Μυλωνοπούλου κατέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια, οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει ούτε στο ελάχιστο. Εκλήθη από την αστυνομία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Όλα όσα συνέβησαν μετά και όλα όσα έλεγε στα ΜΜΕ (σ.σ. ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, ο Μπάμπης ήταν εξαιρετικό παιδί κλπ.)ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τις Αρχές. Ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά που είχε καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Έπρεπε να το κάνει. Ήμουν μαζί σε κάθε βήμα, σε κάθε συνέντευξη της κ. Μυλωνοπούλου, με πολύ προσοχή για το τι έπρεπε να βγει προς τα έξω. Την αλήθεια τη γνωρίζαμε μόνο εμείς. Η εντολέας μου κατέθεσε από την αρχή την απόλυτη αλήθεια».

Για την πρώτη αίσθηση: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα, στη μεταξύ μας συζήτηση είχαμε αρχικά την υπόνοια και στη συνέχεια τη βεβαιότητα και από τις κινήσεις του συζύγου, ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This