Τρίτη 3/8/2021

Η οικογένεια της Καρολάιν δεν θα στερήσει την επαφή της μικρής Λυδίας με τους γονείς του συζυγοκτόνου

Μεγαλείο ψυχής - Όλα για το καλό του παιδιού

Μεγαλόψυχοι και έτοιμοι να δεχτούν μεγαλύτερη επαφή της μικρής Λυδίας με τους γονείς του συγυζοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είναι οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι ανέλαβαν και την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Θανάση Χαρμάνη, δεν θα στερήσουν καθόλου την επαφή της μικρή με τους άλλους παππούδες: «Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν, θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Καρολάιν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα».

Ο κ. Χαρμάνης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για το αν ο συζυγοκτόνος πρέπει να έχει επαφή με το παιδί: «Δεν θεωρώ κατάλληλο έναν πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε».

«Το παιδί θα ζήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τοπικό και οικογενειακό, στην Αλόννησο. Αυτό αποτέλεσε και τον μόνο γνώμονα της εισαγγελέας ανηλίκων που έγραψε στο σκεπτικό της διάταξής της ότι ο τόπος και το οικογενειακό περιβάλλον των γονέων της Καρολάιν είναι το ιδανικότερο και είναι προς το συμφέρον της μικρής Λυδίας», επεσήμανε ο συνήγορος της οικογένειας Κράουτς.

Νωρίτερα, ως ένα άτομο που στερείται ηθικών αναστολών και χαρακτηρίζεται από σκληρότητα, αναλγησία και έλλειψη συναισθημάτων περιέγραψε η Εισαγγελέας Ανηλίκων τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αφαιρώντας τη γονική μέριμνα από τον άνθρωπο που δολοφόνησε την σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο αναζητώντας τους δράστες της υποτιθέμενης ληστρικής επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ