Ανατριχίλα στην Αρτέμιδα! Άνδρας απειλούσε να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα σε live μετάδοση στο facebook

Must Read

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε έσωσαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν άνδρα στην Αρτέμιδα, ο οποίος ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει σε Live μετάδοση στο facebook.

Για καλή του τύχη μια γειτόνισσά του, η οποία διαθέτει μίνι μάρκετ στην περιοχή, έτυχε εκείνη τη στιγμή να δει τα όσα μετέδιδε ο απεγνωσμένος άνδρας και να καλέσει την αστυνομία. Αμέσως στην οδό Ιπποκράτους στην Αρτέμιδα έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν σε δευτερόλεπτα για το πως θα χειριστούν την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

περιπολικό

Με μια αστραπιαία απόφαση οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, έπεσαν πάνω στον 60χρονο ο οποίος είχε κολλήσει το όπλο στο κεφάλι του και τον ακινητοποίησαν. Ήταν γονατιστός μπροστά στον καναπέ του, ενώ είχε ήδη πυροβολήσει δυο φορές μέσα στο σπίτι. Κατασχέθηκε ένα όπλο ρέπλικα που όμως ο 60χρονος το είχε τροποποιήσει και ήταν λειτουργικό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο άνδρας είχε χάσει μόλις μια ημέρα πριν την αγαπημένη του σύζυγο και φαίνεται ότι δεν μπορούσε να το αντέξει. Ήθελε να την ακολουθήσει στον θάνατο.

Τελικά, ο 60χρονος άντρας σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών.  Ο γιος του, ο οποίος δεν μένει κοντά, ενημερώθηκε και έτρεξε κοντά στον πατέρα του για να τον στηρίξει…!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This