Στον εισαγγελέα σήμερα ο Χρήστος Παππάς: «Εντάξει παιδιά τελείωσε, έρχομαι! Άλλωστε σκόπευα να παραδοθώ» ανέφερε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής!

Must Read

Με παραπανίσια κιλά, ξυρισμένο μούσι, αλλά ήρεμος και περιποιημένος εμφανίστηκε, χθες το βράδυ, στην πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος, όπου κρυβόταν εδώ και περίπου εννέα μήνες, ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Όταν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής χτύπησαν το κουδούνι, ο 60χρονος δεν προέβαλε αντίσταση. Αντιθέτως, ήταν ψύχραιμος και το μόνο που είπε ήταν: «Εντάξει παιδιά τελείωσε, έρχομαι…Αλλά να ξέρετε, ότι μέσα στον επόμενο μήνα σκόπευα να παραδοθώ…»!

Οι Αρχές εκτιμούν ότι στο ισόγειο διαμέρισμα της 28ης Οκτωβρίου κρυβόταν από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, μιας και η 52χρονη Ουκρανή φίλη του, Ιρίνα Κρουσενίτσκα φρόντιζε για τα πάντα. 

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι από το διαμέρισμα στου Ζωγράφου ήταν περαστικός. Οι αστυνομικοί μου είπε ότι του συμπεριφέρθηκαν καλά. Μου είπε επίσης ότι μου είχε στείλει μια επιστολή, στην οποία εξέφραζε την πρόθεση να παραδοθεί την οποία όμως εγώ δεν έλαβα ποτέ. Και για τον λόγο αυτό δεν το γνωρίζω, ούτε μπορώ να το ισχυριστώ γιατί δεν την έλαβα. Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εφετών εκτελέσεως ποινών όπου θα δώσει παραγγελία για την φυλάκιση του, πιθανότατα στις φυλακές Δομοκού», ανέφερε σε δηλώσεις του o συνήγορος του Χρήστου Παππά,  Περικλής Σταυριανάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This