Ξυλοκοπούσε άγρια την ηλικιωμένη μάνα του!

Είχαν βγει περιοριστικά μέτρα να μην πλησιάζει το πατρικό του και την μάνα του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων

Must Read

Μαύρες μέρες περνούσε 64χρονη στη Λαμία στα χέρια του 41χρονου γιου της, που την ξυλοκοπούσε άγρια!

Το μαρτύριο της γυναίκας κρατάει καιρό, γι’ αυτό και τον περασμένο Μάιο είχε βγει εισαγγελική διάταξη με τον περιοριστικό όρο ο 41χρονος να μην πλησιάζει το σπίτι και γενικότερα τη μάνα του, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων. Όμως το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της. Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν μερικά χρόνια, πέθανε ο πατέρας και ο γιος άρχισε να εμφανίζει κακοποιητική συμπεριφορά.

Τα πράγματα ξέφυγαν τελείως την περασμένη Δευτέρα, όταν οι γείτονες ξεσηκώθηκαν από τις φωνές της ηλικιωμένης. Τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν βρήκαν την 64χρονη χτυπημένη.

Αμέσως τον συνέλαβαν και η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί αποκάλυψε ότι ο γιος της την ξυλοκοπεί εδώ και καιρό. Ο γιος της δικάστηκε με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας με επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, μαζί με την παραβίαση της εισαγγελικής διάταξης. Η ποινή του έφτασε τα 3 χρόνια και 10 μήνες χωρίς δυνατότητα αναστολής.

Όσον αφορά την μάνα του, εξετάζεται από τους αρμοδίους η δυνατότητα εισαγωγής της στο Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό, καθώς είναι κακοποιημένη, εξαιρετικά ταλαιπωρημένη και χρειάζεται φροντίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This