Συγκλονιστική μαρτυρία από την έγκυο που βιάστηκε ομαδικά στον Άγιο Παντελεήμονα

Πώς περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της 25χρονης εγκύου που βιάστηκε ομαδικά σε υπόγειο στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Του είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν τον ένοιαξε καν», ανέφερε η νεαρή γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που έζησε.

«Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησε με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν τον ένοιαξε καν», είπε αρχικά η 25χρονη.

Και συνέχισε: «Ήταν ένα υπόγειο. Βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε! Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητάω την ηθική, νομική μου δικαίωση».

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της 22ας Ιουνίου, όταν πήγε στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της. Την προσέγγισε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και την βίασε.

Σοκαρισμένη η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Αυτοί όμως την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και την βίασαν ομαδικά.

Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας έγιναν αντιληπτά από τους γείτονες οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι συμβαίνει. Τότε οι δράστες φοβούμενοι ότι θα γίνουν αντιληπτοί την άφησαν να φύγει από το διαμέρισμά τους.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ, κατέφυγε στην αστυνομία όπου και τους υπέδειξε το διαμέρισμα στο οποίο έζησε τον εφιάλτη.

Το ευχάριστο σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι παρά την πρωτοφανή αγριότητα του βιασμού η εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν επηρεάστηκε, όπως η ίδια σημειώνει: «Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This