Προκαλεί ίλιγγο το θερινό παλάτι του Σουλτάνου – Οργή στην Τουρκία

Καταγγελίες στην τουρκική βουλή για άμμο που εκλάπη από περιοχή που προστατεύεται

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο «βίος και η πολιτεία» του Ταγίπ Ερντογάν τη στιγμή που ο τουρκικός λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης. 

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Εμινέ που προκάλεσε σάλο όταν ζήτησε από τους πολίτες που διαμαρτύρονται για την οικονομική ασφυξία, να μειώσουν τις μερίδες του φαγητού τους, ο Ερντογάν μετέφερε παράνομα ειδική άμμο από τη λίμνη Salda για την περιοχή της παραλίας που βρίσκεται το πολυτελές θερινό παλάτι του. Το θέμα έφτασε και στην τουρκική βουλή με την αντιπολίτευση να εξαπολύει επίθεση κατά του Σουλτάνου.

Η κατασκευή της «εξοχικής κατοικίας» σε έκταση 11 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων εκτός από ιδιωτική παραλία και πισίνα, διαθέτει πέντε ορόφους και 300 δωμάτια. Η κατασκευή του παλατιού ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017 και μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί 640 εκατομμύρια τουρκικές λίρες από τον προϋπολογισμό της Προεδρίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This