Πέμπτη 29/7/2021

Κινδυνολογούν οι λοιμωξιολόγοι: «Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν» λέει ο Τζανάκης

Ο κόσμος «βάλλεται» από παντού για να εμβολιαστεί με το... ζόρι!

Το κύμα κινδυνολογίας καθημερινά κατακλύζει τον κόσμο σε σημείο που δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά! Η εμβολιαστική προπαγάνδα της κυβέρνησης και των Επιστημόνων είναι γνωστή εδώ και καιρό, αλλά για όλα υπάρχει και ένα…όριο.

«Όποιος δεν εμβολιαστεί θα νοσήσει»

Με το ζόρι να εμβολιαστούν όλοι! Αυτό είναι το μήνυμα, και μόνο σε αυτό αποσκοπεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα…

«Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ημέρες με πάνω από 2 χιλιάδες κρούσματα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να φτάσουμε και τα 3 χιλιάδες κρούσματα. Όποιος μείνει ανεμβολίαστος, θα νοσήσει», λέει ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νικόλαος Τζανάκης, σκορπώντας -ως συνήθως- τον πανικό.

Τζανάκης: «Προσδοκούμε ότι τα εμβόλια θα προστατέψουν το σύστημα υγείας»

«Αυτό το κύμα θα χτυπήσει τους ανεμβολίαστους. Όλοι οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν» αναφέρει ο κ. Τζανάκης, επιμένοντας ότι «αν τώρα ήταν χειμώνας θα επιβαλλόταν «lockdown».

Μάλιστα, σημείωσε πως τα περισσότερα κρούσματα αφορούν μικρές ηλικίες «Δεν βλέπουμε πλέον κρούσματα σε ηλικίες άνω των 30. Τις τελευταίες μέρες μόνο βλέπουμε κάποια κρούσματα και σε 50αρηδες και 60αρηδες».

Υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού τάχθηκε ο Νίκος Τζανάκης , σε συγκεκριμένα επαγγέλματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και στενούς κρατικούς φορείς όπως οι υγειονομικοί, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί, σώματα ασφαλείας και στη συνέχεια υπάλληλοι μεσών μεταφοράς και υπάλληλοι σε μονάδες φροντίδας βρεφών και ηλικιωμένων. Σε ένα μεταγενέστερο στάδιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να επεκταθεί στον κλάδο της εστίασης και του τουρισμού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ