Ετοιμαστείτε για νέο γύρο! Ο Σύψας λέει ότι θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία… του χρόνου το καλοκαίρι (video)

Τι μας περιμένει άραγε από φθινόπωρο;

Must Read

Eκεί που ακούγαμε τον πρωθυπουργό να μας διαβεβαιώνει περήφανος ότι διανύουμε το τελευταίο μίλι για την ελευθερία και πόσο καλά τα έχει καταφέρει η κυβέρνηση στην πανδημία, ξαφνικά πηγαίνουμε δέκα βήματα πίσω, ακόμα μια φορά. 

Οι ισχυρισμοί για την επιτυχία της εμβολιαστικής επιχείρησης και οι διαβεβαιώσεις για μέτρα που δεν θα επιβληθούν ποτέ ξανά, αποδεικνύονται «φιάσκο» και πέφτουν στο κενό. Ο Νίκος Χαρδαλιάς πρωτοστατεί ξανά στις τηλεοπτικές ενημερώσεις και με το γνωστό «αγριεμένο» του ύφος κατηγορεί τους πολίτες για χαλάρωση, τη στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» να χαλαρώσουν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Πλέον οι λοιμωξιολόγοι άρχισαν να προειδοποιούν εκ νέου για το επόμενο κύμα της πανδημίας που θα χτυπήσει τη χώρα, κάνοντας λόγο για μεγαλύτερη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα.

«Βόμβα» από Σύψα

Ανάμεσα σε αυτούς και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νικόλαος Σύψας ο οποίος βλέπει τα χειρότερα να έρχονται. Ο καθηγητής μίλησε σε διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα «Covid 19: Η αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα» και προειδοποιήσε ότι πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο φθινόπωρο. Ο καθηγητής υποστήριξε ότι θα κολλήσουν τον ιό όλοι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και θα δούμε ξανά τα νοσοκομεία να γεμίζουν ασφυκτικά, ενώ πολλοί άνθρωποι αναμένεται να χάσουν τη ζωή τους.

Μέχρι λοιπόν να χτιστεί το πολυπόθητο τοίχος ανοσίας, ο κ. Σύψας προβλέπει ότι θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία το επόμενο καλοκαίρι, και αφού αποκτήσουν αντισώματα και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά αναμένεται να κολλήσουν τον ιό.

Ποιος ξέρει μέχρι τότε ποια μέτρα θα πέσουν ξανά στο τραπέζι και αν τελικά η κυβέρνηση διαψεύσει το σλόγκαν που ακούμε τελευταία δια στόματος πολλών υπουργών «ποτέ ξανά lockdown»…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This