Ζητούν υποχρεωτικά rapid test, αλλά ποιος θα πληρώσει τη «λυπητερή»;

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος προβλέπει επιδείνωση της διάδοσης και προτείνει τεστ!

Must Read

Προτάσεις, μέτρα και ένα σωρό προειδοποιήσεις -τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τους Ειδικούς-, έχουν φέρει τα πάνω-κάτω και έχουν δημιουργήσει απίστευτη σύγχυση τους πολίτες.

Αυτή τη φορά, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος προτάσσει ως μοναδικό σωτήριο μέσο της διάδοσης της διασποράς, τη θέσπιση υποχρεωτικών rapid test. Είναι και στη… μόδα ιδιαίτερα, άλλωστε, το τελευταίο διάστημα η υποχρεωτικότητα.

«Προς το τέλος του μήνα, θα δούμε προς ποια κατεύθυνση πηγαίνουμε» ανέφερε ο κ. Γώγος ενώ προειδοποίησε πως «αν συνεχίσουμε έτσι, που θα συνεχίσουμε έτσι, το καλοκαίρι με την κινητικότητα και τη χαλάρωση που υπάρχει, σίγουρα θα επιβαρυνθεί η κατάσταση».

Γώγος: «Το καλύτερο μέτρο τα rapid»

«Ο καλύτερος τρόπος ελέγχου είναι τα rapid test και την υποχρεωτικότητά τους θα καθορίσει από το φορτίο που υπάρχει» είπε ο καθηγητής, ενώ εξήγησε πως έχουμε να κάνουμε με έναν ιό που μας εκπλήσσει συνεχώς και αναφέρθηκε στο νέο στέλεχος «το οποίο έχει πολλαπλάσια μεταδοτικότητα, ας πούμε τριπλάσια από το αρχικό στέλεχος. Ένας κολλάει 7 ανθρώπους. Το Rt έχει ξεφύγει, όταν πάει πάνω από 1 η επιδημία πολλαπλασιάζεται. Αν ο δείκτης θετικότητας ανέβει και πάει στο τέσσερα, αλλάζουμε αμέσως χρώμα».

«Με το άνοιγμα των σχολείων θα υπάρξει πρόβλημα!»

«Θα φτάσουμε Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, θα ανοίξουν τα σχολεία και θα έχουμε πάλι πρόβλημα» ανέφερε ο Χαράλαμπος Γώγος, και εξήγησε πως το εκπαιδευτικό σήμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα δεδομένα που έχουμε τώρα καθώς υπάρχει διασπορά του ιού σε νεαρές ηλικίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This