Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Μέχρι τέλος Αυγούστου μπορεί να έχει εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού» (video)

Must Read

Στην πορεία των εμβολιασμών στην χώρα έκανε αναφορά ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Τα μαθηματικά μοντέλα στηρίζονται σε μια αστάθμητη μεταβλητή, που είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά. Εάν εμείς προσέξουμε και εμβολιαστούμε γρήγορα και μαζικά, οι προβλέψεις δεν θα επαληθευθούν. Εάν δεν προσέξουμε και δεν εμβολιαστούμε, κινδυνεύουμε να επαληθευτούν οι προβλέψεις» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, εάν χρησιμοποιήσουμε την εμβολιαστική δυνατότητα που έχουμε σαν κράτος, πάνω 100 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα, μέχρι τέλος Αυγούστου θα είμαστε 70% πλήρως εμβολιασμένοι.

«Μαζί με όσους έχουν φυσική ανοσία λόγω νόσησης, θα φτάσουμε ένα 75%- 80% και θα είμαστε καλά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσουμε τους ανθρώπους ότι το εμβόλιο είναι για το καλό τους και δεν είναι επικίνδυνο» εξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This