Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Must Read

Στην ανακαίνιση και στον εκσυγχρονισμό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και στη δημιουργία Χειρουργικής Αίθουσας μικρών επεμβάσεων στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας στη βόρεια Εύβοια, προχώρησε το υπουργείο Υγείας και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας, ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ανάπτυξη της πρώτης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, με την οποία θα ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ) η σύσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο ΚΥ Ιστιαίας, προκηρύσσονται στο αμέσως επόμενο διάστημα, 2 θέσεις γιατρών ΕΣΥ με ειδικότητα στη Νεφρολογία και προχωρά η εγκατάσταση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού σε κατάλληλο χώρο που διαθέτει το Κέντρο Υγείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This