«Ψυχρή Λίμνη»: «Σαρώνει» τη Βόρεια Ελλάδα – Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Από τη ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει βελτίωση, ενώ θα επιστρέψει το Μελτέμι στο τέλος της εβδομάδας

Must Read

Αφού «σάρωσε» την κεντρική Ευρώπη, ήρθε και στην Ελλάδα. Η «Ψυχρή Λίμνη» ήρθε και στη χώρα μας, και έφερε μαζί της έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το επόμενο 48ωρο θα είναι δύσκολο στη χώρα μας, καθώς τα φαινόμενα κατά τόπους στα ηπειρωτικά δεν αποκλείεται να είναι ισχυρά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από τη ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει βελτίωση, ενώ θα επιστρέψει και το Μελτέμι στο τέλος της εβδομάδας.

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 35, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32-33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This