Σάββατο 24/7/2021

Συνεχίζεται ο εκβιασμός των εμβολίων: «Όσο εμβολιαζόμαστε, τόσο θα μειώνονται οι μεταλλάξεις!»

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος τρομοκρατεί τον κόσμο λέγοντας ότι, τα κρούσματα θα διπλασιαστούν

Η προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού από κυβέρνηση και ειδικούς συνεχίζεται… Το «σήριαλ» των μεταλλάξεων δεν έχει τέλος, και η μοναδική λύση που προκρίνει το κυβερνητικό επιτελείο είναι «να εμβολιαστούν όλοι άμεσα».

«Έχουμε αγώνα δρόμου ανάμεσα στον εμβολιασμό και την ικανότητα του ιού να μεταλλάσσεται. Η γρηγορότερη μετάδοση της μετάλλαξης Δ καθιστά αναγκαία την επίσπευση του εμβολιασμού» δήλωσε νωρίτερα ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυξάνοντας τα ποσοστά του εμβολιασμού ο ιός επρόκεται να σταματήσει να μεταλλάσσεται και να εξαφανιστεί «Όσο πιο πολλοί εμβολιάζονται, τόσο θα μειώνονται οι μεταλλάξεις, θα ελαττώνεται ο ιός και θα εξαφανιστεί. Δεν έχει νόημα να περιμένουμε ένα εμβόλιο το οποία θα παρέχει ανοσία σε όλες τις μεταλλάξεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα εργαλεία που έχουμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Βατόπουλος: «Έρχεται διπλασιασμός κρουσμάτων»

«Ο μεγάλος αριθμός των ανόσων (εμβολιασμένοι και νοσήσαντες) θα μας προστατέψει από μια μεγάλη διασπορά και την επιβολή αυστηρών μέτρων» ανέφερε ο καθηγητής, ενώ πρόσθεσε ότι «οι ΜΕΘ είναι γεμάτες νεαρά άτομα, όπως οι 18άρηδες».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ